Despărţire-şoc în lumea cinematografiei

Cei doi actori, a căror relaţie a început în 2011, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Destine la răscruce/ The Place Beyond the Pines", şi care au rămas apoi extrem de discreţi în legătură cu viaţa lor personală, s-au despărţit de Crăciun, întrucât îşi doresc lucruri diferite.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Despărţire-şoc în lumea cinematografiei

Actorii Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au despărţit de Crăciun, întrucât îşi doresc lucruri diferite în viaţă, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cei doi actori, a căror relaţie a început în 2011, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Destine la răscruce/ The Place Beyond the Pines”, şi care au rămas apoi extrem de discreţi în legătură cu viaţa lor personală, s-au despărţit de Crăciun, întrucât îşi doresc lucruri diferite.

O sursă a declarat pentru tabloidul InTouch că actriţa în vârstă de 39 de ani şi actorul în vârstă de 33 de ani au rămas totuşi buni prieteni.

„Au început să aibă probleme în cuplu încă din septembrie. Au decis să se despartă definitiv, în linişte, în jurul Crăciunului. Nu există ranchiună între ei”, a declarat un apropiat al starului.

Potrivit aceleiaşi surse, Ryan Gosling şi-a luat o vacanţă pe care o petrece în Canada, ţara lui de origine, pentru a-şi reveni după această despărţire.

„Au ştiut pur şi simplu că sosise vremea să se despartă. Niciunul nu se grăbeşte să iasă cu alte persoane”, a declarat o sursă pentru Life & Style.

„Ştiau că era timpul pentru a face următorul pas şi să se căsătorească. Însă niciunul dintre ei nu era sigur că îşi doreşte asta. El şi-a făcut bagajele şi s-a mutat în Canada pentru o vreme. A simţit că are nevoie de o pauză, departe de presă, pentru a-şi regăsi puterea de concentrare”, a adăugat aceeaşi sursă.

Dorinţa lui Ryan Gosling de a întemeia o familie şi pasiunea Evei pentru luminile reflectoarele au dus la destrămarea cuplului.

Eva adoră Hollywoodul, petrecerile, strălucirea, adoră să îşi petreacă serile în oraş. Ryan este introvertit, foarte serios şi îi place să stea acasă”, a spus o altă sursă.

Eva Mendes a recunoscut într-un interviu anterior că nu era interesată de ideea de a deveni mamă: „Cu siguranţă nu mă gândesc să devin mamă. Nu pot să-mi imaginez asta. Sunt prea egoistă”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030