Bat clopote de nuntă? Ryan Gosling, râvnitul burlac al Hollywood-ului, plănuieşte să o ceară de nevastă pe frumoasa Eva Mendes

Actorul canadian Ryan Gosling intenţionează să o ceară în căsătorie pe vedeta americană Eva Mendes în timpul unei escapade romantice, care este programată după terminarea filmărilor pentru lungmetrajul "How to catch a monster", informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
04.07.2013
Bat clopote de nuntă? Ryan Gosling, râvnitul burlac al Hollywood-ului, plănuieşte să o ceară de nevastă pe frumoasa Eva Mendes

Actorul canadian Ryan Gosling intenţionează să o ceară în căsătorie pe vedeta americană Eva Mendes în timpul unei escapade romantice, care este programată după terminarea filmărilor pentru lungmetrajul „How to catch a monster”, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Eva Mendes, în vârstă de 39 de ani, i-ar fi spus lui Ryan Gosling că îşi doreşte să se logodească înainte de a împlini 40 de ani şi se pare că actorul de 32 de ani ar fi fost auzit de către prietenii apropiaţi că este ocupat privind cererea în căsătorie.

O sursă a declarat pentru publicaţia America Star: „Eva i-a spus lui Ryan că îşi doreşte să se logodească înainte de a împlini 40 de ani, dar el deja plănuia să o ceară în căsătorie. El a discutat în secret cu designerul de bijuterii Neil Lane”.

Ryan Gosling, care lucrează în momentul de faţă la filmul „How to Catch a Monster”, în care debutează ca regizor, plănuieşte o mini-vacanţă, în timpul căreia are de gând să-i adreseze marea întrebare actriţei Eva Mendes.

”El a planificat o escapadă romantică imediat ce filmul lor va fi gata. A păcălit-o pe Eva spunându-i că este o excursie în care vor sărbători finalizarea filmărilor. Eva nu are absolut niciun indiciu”, a mai adăugat sursa.

De asemenea, Eva Mendes, care joacă în „How to Catch a Monster”, şi Ryan Gosling nu s-au sfiit să-şi arate afecţiunea în public.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?