Johnny Depp a uimit audienţa. Iată ce gest incredibil a făcut FOTO

Actorul american Johnny Depp l-a sărutat pe buze pe Jimmy Kimmel, după ce vedeta de televiziune i-a adresat o serie de complimente, spunându-i că are "un chip frumos", informează contactmusic.com, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Johnny Depp a uimit audienţa. Iată ce gest incredibil a făcut FOTO

Actorul american Johnny Depp l-a sărutat pe buze pe Jimmy Kimmel, după ce vedeta de televiziune i-a adresat o serie de complimente, spunându-i că are „un chip frumos”, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Starul de cinema a fost prezent în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”, de la postul de televiziune american ABC, pentru a-şi promova noul său film „The Lone Ranger”.

Gazda emisiunii a recunoscut că o mulţime de fani, în special femei, s-au strâns în faţa studioului din Hollywood, Los Angeles, pentru a vedea, pentru câteva momente, „chipul atrăgător… să fim sinceri, chipul frumos” al actorului.

Flatat de cuvintele alese de prezentator, Johnny Depp s-a aplecat peste pupitru şi l-a pupat pe obraz pe moderatorul emisiunii, apoi, la câteva secunde după, actorul s-a ridicat de pe canapea şi l-a sărutat pe buze pe Jimmy Kimmel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”