Descoperă noile căști HUAWEI FreeClip: trei ani de cercetare pentru confort maxim în timpul utilizării

  • Publicat:
  • Actualizat:
Descoperă noile căști HUAWEI FreeClip: trei ani de cercetare pentru confort maxim în timpul utilizării

Căștile sunt printre cele mai populare accesorii. Opțiunile existente pe piață până acum aveau și minusuri greu de ignorat, precum senzația de disconfort la utilizarea îndelungată, faptul că ieșeau din urechi în timpul antrenamentelor sau calitatea audio precară. Trebuie să știi că HUAWEI a investit în ultimii trei ani în cercetarea și dezvoltarea unui model revoluționar, care să rezolve toate aceste probleme. Rezultatul este HUAWEI FreeClip, căști Open-ear TWS cu un design revoluționar, care se prind pe exteriorul urechilor ca niște clipsuri. Cu ajutorul lor vei avea acces mai ușor la conținutul audio preferat și mai ales un plus de confort. Astfel, vei putea să-ți setezi noi obiective pentru noul an, în care să pui accent pe un stil de viață mai sănătos. Descoperă în următoarele rânduri complexitatea HUAWEI FreeClip și de ce beneficii te vei bucura, dacă le vei alege. 

HUAWEI FreeClip, tehnologia și stilul duse la un nou nivel

Am scris deja despre laboratorul HUAWEI din Helsinki, dedicat sănătății și fitness-ului, în care se cercetează activitățile fizice pentru ca dispozitivele precum ceasurile inteligente să fie tot mai evoluate. HUAWEI are alte șase centre în întreaga lume, în care se lucrează la îmbunătățirea experiențelor oferite de căștile Bluetooth, telefoanele inteligente, PC-uri, difuzoare sau tablete.

 

Design-ul și arhitectura căștilor HUAWEI FreeClip au fost dezvoltate pe parcursul a trei ani, pentru ca acestea să asigure dimensiunile și greutatea perfecte, dar și un aspect ieșit din tipare menit să asigure confort maxim. Cele peste 10.000 de teste efectuate au dus la crearea unor căști complete de tip Open-ear, ideale pentru utilizarea pentru perioade îndelungate la birou sau în timpul liber. S-a pus accent și pe experiențele de ascultare, durata de viață a bateriei și conexiunile cu alte dispozitive inteligente.

C-bridge Design, inovația pentru confort maxim în timpul utilizării

Confortul în timpul utilizării este principalul aspect la care inginerii HUAWEI au lucrat. HUAWEI FreeClip se atașează de urechi ca niște clipsuri. Fiecare cască cântărește doar 5.6 grame, dar greutatea este distribuită astfel încât „să uiți” de ele în timp ce le folosești. Căștile nu blochează canalul auditiv, datorită celor trei componente: Comfort Bean, Acoustic Ball și C-bridge Design. Comfort Bean folosește un design ergonomic în formă de bob care se mulează cu precizie pe curburile complexe și formele diverse ale urechii. Acoustic Ball este bila proiectată pe baza formelor cavității exterioare pentru introducerea fără disconfort în ureche. Conexiunea dintre „bob și bilă” este realizată cu ajutorul C-bridge Design, format dintr-un un senzor adaptiv care învață și ajustează forța de strângere a mecanismului de prindere, reducând astfel tensiunea asupra cartilajului urechii.

 

C-bridge Design a fost dezvoltat pe baza celor mai complexe cercetări inginerești de precizie din întreaga industrie și a reușit să încorporeze nu mai puțin de 9 fire centrale în brațul-consolă.

Pe lângă confort, acest design inovator al HUAWEI FreeClip îți va permite să rămâi în contact cu zgomotele ambientale, precum cele din trafic. Astfel, vei putea utiliza căștile fără griji în timpul activităților sportive în aer liber.

HUAWEI FreeClip, primele căști din industrie cu Smart Wear Detection

HUAWEI FreeClip bifează și o altă premieră în design-ul căștilor open-ear, prin care nu se mai fac diferențe între casca dreaptă și cea stângă. Tehnologia Smart Wear Detection asigură adaptarea căștilor la oricare dintre urechile la care le vei atașa.

Calitatea sunetului este și ea la înălțime. HUAWEI FreeClip sunt dotate cu tehnologia Open-ear Listening, prin care difuzoarele sunt îmbunătățite, sunetul fiind unul puternic și cu tonuri nuanțate în funcție de muzica redată. Sistemul Reverse Sound Waves te va ajuta să te bucuri de ajustarea inteligentă a volumului și anulează, în același timp, în mod subtil fluctuațiile de sunet.

Mai trebuie să știi că HUAWEI FreeClip au certificare IP54 de rezistență la apă, praf și transpirație, dar și suport dual device. Sunt o variantă ideală, fie că le folosești în timpul conferințelor de la birou, fie pentru a asculta muzica, podcasturile sau audiobook-urile preferate. Zgomotul vântului este și el anulat și astfel vei putea vorbi la telefon fără interferențe, chiar și în timp ce alergi sau mergi pe bicicletă în aer liber. În plus, HUAWEI FreeClip au și o durată generoasă de viață a bateriei. La o singură încărcare pot fi folosite opt ore pentru a asculta muzică sau până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare.

Căștile HUAWEI FreeClip sunt disponibile pe HUAWEI Store, în variantele de culoare Black și Purple, la prețul de 999 de lei. La achiziția din magazinul oficial HUAWEI din România beneficiezi de livrare gratuită și rapidă, plata la 6 rate fără dobândă, puncte de loialitate, dar și multe alte beneficii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being