Cum să slăbești rapid și sănătos înainte de nuntă

  • Publicat:

Vă căsătoriți în viitorul apropiat și lista cu lucruri de bifat pare interminabila? Cele mai multe femei văd ziua nunții lor ca fiind cea mai importantă zi din viața lor și vor să arate cât mai bine. Dar stresul și obiceiurile alimentare periculoase si nesanatoase din ultimele luni, au facut sa apara si acele nedorite kilograme in plus. Si iata ca pe langa rochie, tort, flori si verighete a mai aparut o problema care poate  afecta nunta mult visata.

Planificarea unei nunți este o muncă extrem de importantă pentru viitoarele mirese (și miri), iar dacă in perioada de dinainte de nunta nu au grija la alimentatie, efectele negative pot avea consecințe grave nu doar asupra psihicului, ci si asupra sănătății. Specialistii recomanda sa nu stresam organismul intr-un moment deja stresant.

Pentru unele viitoare mirese insa, a fi în formă pentru ziua cea mare este o parte importantă a planificării nunții. In anumite situatii, nu numai că eforturile de ultimă oră eșuează de obicei, dar noile cercetări arată că persoanele care se pregatesc de căsătorie au tendința de a câștiga mai mult în greutate inainte de nunta.

Căsătoria este o schimbare majoră a stilului de viață, la fel este și procesul de slăbire, sustin specialiștii. Este firesc ca mirii să-și dorească să arate cel mai bine pentru ziua nunții lor, iar o procedură corectă poate face diferența între a trăi mai sănătos sau nu pentru totdeauna. Renunțarea la obiceiurile periculoase și asumarea unor schimbări realiste va face pregătirea pentru nunta mult mai ușoară.

Apelarea la măsuri drastice inainte de nunta cum ar fi infometatul, ceaiuri sau pastile magice pentru pierderea rapidă în greutate, pot fi nu numai periculoase, dar pot de asemenea, să vă pregătească pentru o viitoare dietă yo-yo, mai degrabă decât pentru o pierdere permanentă în greutate.

Solutia sigura, sanatoasa și 100% eficienta fără a va pune sănătatea in pericol este Nupo, dieta scandinavă cu peste 35 de studii stiintifice (cele mai multe din lume) si 40 de ani de experienta. Nupo, este alternativa sigura si sanatoasa la dietele deja existente si ofera produse dietetice pentru cei care doresc sa urmeze o dieta de slabit si sa mentina o greutate stabila. Dieta Nupo este o dieta stiintifica, atent si continuu studiata, care ii certifica siguranta pentru sanatatea umana si eficienta in procesul de slabire.

Nupo, dieta cu foarte putine calorii,  a deschis calea pentru regimurile de slabire, facandu-le mai sanatoase pentru organism, cu produse care contin toate vitaminele, mineralele, proteinele si fibrele esentiale. O formula care ii ajuta pe cei care vor sa piarda in greutate, oferind in acelasi timp toata nutritia de care are nevoie organismul.

Efecte benefice ale dietei Nupo asupra sanatatii: Reduce si normalizeaza hipertensiunea arteriala si hipertensiunea pulmonara; Normalizeaza glicemia in diabetul zaharat de tip 2; Scade concentratia acizilor grasi din sange (ex. trigliceride) si normalizeaza nivelul colesterolului; Scade riscul de boli cardiovasculare; Scade riscul complicatiilor diabetului zaharat; Scade riscul de cancer de colon si de san; Reduce episoadele de apnee in somn (sforaitul); Amelioreaza afectiunile osteo-articulare; Normalizeaza oxigenarea sangelui.

Produsele Nupo sunt impartite in patru categorii: Dieta, One Meal ( O singura masa ), Gustari Proteice si Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate. Produsele Nupo sunt aprobate de  EFSA si de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentara in tarile in care se comercializeaza ca aliment  inlocuitor complet al dietei.

Dieta de Slabit Nupo  a fost dezvoltata in 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de stiinta in domeniul obezitatii al tarilor Nordice. De-a lungul celor peste 40 de ani de existenta, Institutele de Obezitate, Diabet, Boli de Metabolism si Nutritie din tarile scandinave si vest europene au solicitat in mod expres produsele Nupo pentru a imbunatati tratamentele pacientilor, dar si pentru a normaliza parametrii lor biologici cum ar fi tensiunea arteriala, colesterolul si glicemia.

Nupo este lider incontestabil in comercializarea produselor dieta in tarile Scandinave cu o cota de 85% si a vandut pana in prezent peste 190 de Milioane de mese inlocuitori de masa in intreaga lume. In fiecare zi peste 22.000 de persoane recurg la inlocuitorii de masa Nupo pentru a inlocui dieta zilnica pentru a pierde in greutate si a ajunge sa aiba un stil de viata sanatos. Nupo este comercializat in toata Europa, Australia si China. Produsele lor sunt fabricate exclusiv in tarile Scandinave si Belgia pentru a asigura o calitate si siguranta alimentara desavarsita.

Adoptati obiceiuri sănătoase care sa durează toată viața. Sănătatea ta mintală este extrem de importantă, mai ales că planificarea unei nunți poate fi unul dintre cele mai stresante momente din viața. Dieta și exercițiile fizice joacă un rol esential atat in gestionarea greutatii cat si a stresului. Odata stabilit planul de slăbire, Nupo va asigura cu siguranta succesul!

Articol recomandat de Nupo Romania

Urmărește CSID.ro pe Google News
4 semne fascinante că ai un IQ mare
4 semne fascinante că ai un IQ mare
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân