Cum să desfaci o conservă fără cuţit sau alte unelte VIDEO

Ai plecat într-o drumeţie iar conservele pe care le-ai cumpărat nu au cheiţă? Mai rău, ai uitat şi cuţitul acasă? Nicio problemă! Crazy Russian Hackers, doi indivizi care şi-au propus să înveţe populaţia cele mai eficiente tehnici de supravieţuire, au postat un clip în care îţi arată cum poţi desface o conservă fără cheiţă doar cu ajutorul mâinilor.
Cum să desfaci o conservă fără cuţit sau alte unelte VIDEO

Ai plecat într-o drumeţie iar conservele pe care le-ai cumpărat nu au cheiţă? Mai rău, ai uitat şi cuţitul acasă? Nicio problemă!

Crazy Russian Hackers, doi indivizi care şi-au propus să înveţe populaţia cele mai eficiente tehnici de supravieţuire, au postat un clip în care îţi arată cum poţi desface o conservă fără cheiţă doar cu ajutorul mâinilor.

Ai nevoie doar de o piatră, pe care o găseşti cu uşurinţă pe munte sau chiar în faţa blocului. Freacă partea superioară a conservei de suprafaţa pietrei timp de 20 de secunde şi apoi apasă cu putere pe părţile laterale ale cutiei. Vei vedea cum conserva se deschide ca prin minune!

Uită-te la video, dacă nu ne crezi, şi pune în aplicare!

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Aparatul dentar, un accesoriu la modă!
Aparatul dentar, un accesoriu la modă!
Cel mai nou articol Video:
Sorina Fredholm, antreprenor de wellness: Trucuri pentru preparate vegane gustoase
Recomandări: