Cum să desfaci o conservă fără cuţit sau alte unelte VIDEO

Ai plecat într-o drumeţie iar conservele pe care le-ai cumpărat nu au cheiţă? Mai rău, ai uitat şi cuţitul acasă? Nicio problemă! Crazy Russian Hackers, doi indivizi care şi-au propus să înveţe populaţia cele mai eficiente tehnici de supravieţuire, au postat un clip în care îţi arată cum poţi desface o conservă fără cheiţă doar cu ajutorul mâinilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum să desfaci o conservă fără cuţit sau alte unelte VIDEO

Ai plecat într-o drumeţie iar conservele pe care le-ai cumpărat nu au cheiţă? Mai rău, ai uitat şi cuţitul acasă? Nicio problemă!

Crazy Russian Hackers, doi indivizi care şi-au propus să înveţe populaţia cele mai eficiente tehnici de supravieţuire, au postat un clip în care îţi arată cum poţi desface o conservă fără cheiţă doar cu ajutorul mâinilor.

Ai nevoie doar de o piatră, pe care o găseşti cu uşurinţă pe munte sau chiar în faţa blocului. Freacă partea superioară a conservei de suprafaţa pietrei timp de 20 de secunde şi apoi apasă cu putere pe părţile laterale ale cutiei. Vei vedea cum conserva se deschide ca prin minune!

Uită-te la video, dacă nu ne crezi, şi pune în aplicare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân