Costume de baie pentru vara 2011

De la bikini, pana la costume de baie cu talia inalta, de la cupe triunghi, la cele banda, costume de baie intregi, din doua piese, din suprapuneri, accesorizate, paietate, imbinate si foarte, foarte colorate - iaropun designerii pentru vara lui 2011.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Costume de baie pentru vara 2011
ume de baie pentru vara 2011

De la bikini, pana la costume de baie cu talia inalta, de la cupe triunghi, la cele banda, costume de baie intregi, din doua piese, din suprapuneri, accesorizate, paietate, imbinate si foarte, foarte colorate – iaropun designerii pentru vara lui 2011.

Practic, anul acesta avem unda verde la tot ce ne vine bine. Majoritatea brandurilor principale de costume de baie si lenjerie intima au lansat deja colectiile pentru primavara-vara 2011, iar ideea generala este ca se poarta orice!

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân