Celebrul producător TV american de origine română John Florescu, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

  • Publicat:
Celebrul producător TV american de origine română John Florescu, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

John Florescu, jurnalist și celebru producător TV american, este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, ce va fi difuzat sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 19:00.

John Florescu își are originile în România. El este fiul cunoscutului istoric Radu Florescu și este descendent al unei vechi familii boiereşti din Ţara Românească. A studiat istorie, politologie, filozofie şi economie la Boston College (SUA) şi la Oxford (Marea Britanie).

Timp de două decenii a fost „omul din umbră” al faimosului David Frost de la BBC. A produs peste 150 de ore de emisiuni de televiziune pentru reţele precum CBS, HBO, BBC, The History Channel, Discovery-Times, PBS, Disney.

A intervievat şase preşedinţi ai Statelor Unite. În prezent, conduce filiala din România a firmei de PR şi consultanţă Centrade. Este fondator al Chainsaw Europe.

În cadrul podcastului a povestit despre legătura de sânge dintre Florești și Vlad Dracul, despre ce a titrat New York Times la moartea tatălui său și despre personalitățile care l-au fascinat: Margaret Thatcher, Muhammad Ali și Jacques Cousteau.

Urmărește podcastul integral cu John Florescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: