Celebrating Life – Gala “Ce se întâmplă, doctore?”

  • Publicat:
  • Actualizat:
Celebrating Life – Gala “Ce se întâmplă, doctore?”

Cu ocazia împlinirii a 7 ani de la lansare, revista Ce se întâmplă, doctore? celebrează diferenţa între un lucru bine făcut şi unul cu adevărat extraordinar în cadrul Galei Ce se întâmplă, doctore?.

Celebrating Life – Gala Ce se întâmplă, doctore? îi sărbătoreşte pe cei mai buni specialişti. Pe cei care fac performanţă şi, în acelaşi timp, îi inspiră şi pe alţii să îi urmeze. Pe cei care setează în fiecare zi standardele admiraţiei şi dragostei de meserie.

Redacţia revistei Ce se întâmplă, doctore? a stabilit un număr de patru categorii, fiecare cu mai multe secţiuni şi nominalizări. Astfel, cititorii revistei au fost invitaţi să işi susţină favoriţii pe gala.csid.ro. Aceştia vor fi premiaţi pe 31 octombrie în cadrul Galei Celebrating Life, eveniment al cărui amfitrion este Oana Cuzino, director editorial al revistei. Categoriile sunt:

–         Promovarea unui stil de viaţă sănătos cu secţiunile Specialişti de top şi Vedete

–         Implicarea în campanii sociale

–         Profesionişti cu secţiunile Medici şi Servicii medicale

–         Campanii educaţionale

Printre nominalizări se află nume celebre din showbiz-ul românesc (Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, Carmen Brumă etc.), personalităţi de marcă din domeniul medicinei (Dr. Şerban Alexandru Brădişteanu, Prof. Univ. Dr Ioanel Sinescu etc.) şi specialişti (Mihaela Bilic, Gheorghe Mencinicopschi etc.).

Partenerii Galei: Dove, Aqua Carpatica, Becel, Vavian Pharma, Max Factor, Bvlgari.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Efectul placebo, influenţat de gene
Efectul placebo, influenţat de gene
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân