Cel mai înalt om din România, Antonio Satîru, s-a confesat la „Altceva cu Adrian Artene”: viața cu capul în nori!

Antonio Satîru, cel mai înalt om din România, la cei 2,20 m pe care îi are, ar putea, cel mai probabil, să scrie un manual despre umilință, bullying, depresie, priviri lungi și zâmbete în colțul gurii, însă el a preferat ca, în viața lui, să facă magie și, ce credeți, asta l-a salvat.
  • Publicat:
Cel mai înalt om din România, Antonio Satîru, s-a confesat la „Altceva cu Adrian Artene”: viața cu capul în nori!
Cel mai înalt om din România, Antonio Satîru, s-a confesat la „Altceva cu Adrian Artene”: viața cu capul în nori!

Trăim, fix în aceste zile, o reprezentație neinspirată a ofensei adresate aproapelui, însă speranța vine din povești de viață reale care au demonstrat că după noapte se face, întotdeauna, zi.

O astfel de poveste este „scrisă”, contemporan cu noi, de Antonio Satîru, cel mai înalt om din România, la cei 2,20 m pe care îi are. Tânărul de 30 de ani ar putea, cel mai probabil, să scrie un manual despre umilință, bullying, depresie, priviri lungi și zâmbete în colțul gurii, însă el a preferat ca, în viața lui, să facă magie și, ce credeți, asta l-a salvat.

”Când eram în școală, era cea mai neplăcută chestie posibilă. Aveam parte de o grămadă de bullying. Era un grup de copii care, din păcate, în multe dintre zilele săptămânii, mă aștepta după colțul școlii și mă trânteau, mă băteau, aruncau cu pietre. Și doar din cauză că eram ăla înalt și slab. Aveam profesori care îmi puneau porecle, dacă îți vine să crezi. Chiar și dirigina mea îmi zicea Girafa. Aveam multe momente în care, în drum spre casă, mergeam în lacrimi. Deja bullyingul ajunsese la norme foarte grave acolo. Și m-am transferat la altă școală”, a povestit Antonio Satîru în exclusivitate la ALTCEVA.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

„Te invit, dragul meu Urmăritor, să te bucuri săptămâna aceasta de un adevărat „Altceva”, de o poveste de viață care demonstrează că dorința de a fi învinge gura lumii, presiunea socială, atacurile celor care consideră că știu mai bine, că sunt mai frumoși, mai deștepți, citiți, bogați, plimbați. Intră în povestea lui Antonio Satîru care, înainte să devină unul dintre cei mai apreciați magicieni din România, a fost un copil care, din păcate, a plâns mai mult decât a râs. Din fericire pentru el a avut puterea să învețe din toate și să-și croiască un drum sănătos în viață.”, spune Adrian Artene despre invitatul celui mai nou episode de podcast „Altceva cu Adrian Artene”.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc