Ce spune culoarea lenjeriei intime despre o femeie

Iată cele mai frecvente 4 culori de lenjerie intimă alese şi trăsăturile care definesc personalitatea femeii care le poartă!
  • Publicat:
Ce spune culoarea lenjeriei intime despre o femeie

Potrivit unui sondaj recent, aproape 80% dintre femeile intervievate au recunoscut că achiziţionarea lenjeriei intime este foarte importantă, pentru că acest obiect vestimentar le conferă încredere în sine, se simt mai puternice şi seducătoare.

În schimb, nu orice femeie cunoaşte semnificaţia din spatele culorii lenjeriei intime. Iată cele mai frecvente 4 culori de lenjerie intimă alese şi trăsăturile care definesc personalitatea femeii care le poartă:


Negrul – caracterizează o persoană practică, puternică, ambiţioasă, cu tendinţe în a-şi ascunde emoţiile şi care obişnuieşte să fie şeful într-o relaţie.

Albul – defineşte naturaleţea persoanei care îl poartă, încrederea, calmul, seriozitatea, afecţiunea, sinceritatea şi exprimarea clară a sentimentelor, precum şi o anumită doză de timiditate în dormitor.

Roşul – denotă caracteristicile unei femei pasionale, energice, care este de deplin conştientă de sex-appeal-ul său şi face tot posibilul pentru a-şi satisface partenerul, dar aşteaptă la rândul ei acelaşi tratament.

Uneori, poate deveni o persoană dramatică şi îi place să pozeze în victimă, însă tocmai acesta este farmecul care atrage ca un magnet bărbaţii în mrejele sale.

Albastrul – aparţine firilor romantice, care adoră să se îndrăgostească. Sunt persoane cu un fin simţ artistic şi adoră domeniul modei. De asemenea, albastrul caracterizează femeile independente, care îşi doresc să iasă în evidenţă, sunt persoane atât jucăuşe cât şi foarte serioase în intimitate şi adoră să se alinte după o partidă de sex.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030