Ce „spun” buzele despre femei

Femeile care au mai pronuntata adancitura de la mijlocul buzei superioare – numita si “arcul lui Cupidon” – sunt mai satisfacute sexual, avand de 12 ori mai multe sanse sa ajunga la orgasm prin actul sexual, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk.
04.10.2011
Ce
Ce "spun" buzele despre femei

Femeile care au mai pronuntata adancitura de la mijlocul buzei superioare – numita si „arcul lui Cupidon” – sunt mai satisfacute sexual, avand de 12 ori mai multe sanse sa ajunga la orgasm prin actul sexual, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk.

Peste 250 de femei au fost chestionate pentru un studiu recent al Universitatii de Vest din Scotia. Dintre cele cu adancitura din buza superioara mai pronuntata, 95% au spus ca au orgasm numai prin actul sexual in sine, in timp ce doar 60% dintre cele cu o adancitura mai putin definita au putut spune la fel.

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos