70% dintre romani resping relatiile sexuale premaritale

Relatiile sexuale extraconjugale sunt respinse de 70% dintre concetateni, in timp ce mai mult de jumatate dintre romani accepta relatiile sexuale premaritale.
70% dintre romani resping relatiile sexuale premaritale
70% dintre romani resping relatiile sexuale premaritale

Peste 80% dintre romani considera ca homosexualitatea si prostitutia sunt comportamente care nu pot avea nicio justificare, potrivit unui studiu realizat de Fundatia Soros Romania.

In ceea ce priveste comportamentele din sfera familiei si vietii de cuplu, divortul este cel fata de care se manifesta rata de respingere cea mai scazuta: doar 39% dintre romani nu-i pot gasi nici o justificare, 18% o accepta, iar 43% se declara cu atitudine neutra.

Din aceeasi sfera a familiei, relatiile sexuale extraconjugale sunt respinse de 70% dintre concetateni, in timp ce mai mult de jumatate dintre romani accepta relatiile sexuale premaritale.

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație