Caz rarisim în istoria omenirii. Povestea femeii care a fost însărcinată timp de 16 ani

Femeia a fost gravidă între anii 2004 și 2019.
  • Publicat:
Caz rarisim în istoria omenirii. Povestea femeii care a fost însărcinată timp de 16 ani

Incredibil, dar adevărat! O femeie din California a stat timp de 16 ani însărcinată. Iris Purnell, în vârstă de 38 de ani, a dat naștere la 12 copii, iar acum este uimită că nu poartă în pântece încă un bebeluș.

Povestea femeii care a fost gravidă timp de 16 ani

Iris Purnell, o femeie originară din California, a dezvăluit că a fost însărcinată timp de 16 ani. Deși și-a dorit o familie numeroasă, nu toate sarcinile sale au fost ușoare și că a trecut prin 6 operații de cezariană.

„Mi-ar fi plăcut să mai am încă unul!”, a precizat americanca.

A făcut șase operații de cezariană

Iris l-a cunoscut pe soțul ei, Cordell, în 2005. Atunci, perechea avea fiecare câte un fiu de șase luni. Iris îl avea deja pe Malikhai, iar Cordell pe Junior. Ei au decis să se căsătorească înainte de a deveni părinții a încă 10 copii: Jahni, 15, Trinity, 13, Messiah, 11, JoJo, 10, Love, 9, Seven, 8, Michael, 6, Royal, 5, Heavenly, 4 și Hope, 3.

Iris Purnell a devenit cunoscută după ce timp de 16 ani a fost non-stop gravidă cu câte un bebeluș. Pe rețelele de socializare, mama este considerată o adevărată campioană. Ea a dezvăluit, într-un videoclip de pe TikTok, că încă se obișnuiește cu ideea că ea nu mai este însărcinată, scrie nypost.com. 

Citește și: Geanina din Las Fierbinți este însărcinată! Mesajul emoționant al actriței

Sursa foto: instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan