Black Friday 2021. Reduceri de până la 80% la mii de produse Nissa!

04.11.2021
Black Friday 2021. Reduceri de până la 80% la mii de produse Nissa!
Photo by Max Fischer from Pexels

A început Black Friday la Nissa cu cele mai mari reduceri din an. Sunt reduceri de până la 80% la mii de produse.

Black Friday 2021.

Nissa are și un premiu în valoare de 1.000 de euro pus la dispoziţie clienţilor săi. Premiul constă într-o excursie de 7 nopţi, 6 zile cu mic dejun inclus, pentru două persoane în Dubai şi garderoba Nissa.

Tot ce aveţi de făcut e să vă înscrieţi în concurs cu numărul comenzii sau bonul fiscal. Toate detaliile le găsiţi pe nissa.ro.

Black Friday 2021. Anul acesta NISSA a pregătit ținute superbe pentru acasă sau pentru evenimentele viitoare din perioada Crăciunului și Revelionului. Toate prețurile sunt cu până la 80% discount.

Poți să faci shopping inteligent cumpărând acum la SUPER PREȚ ținutele pentru evenimentele viitoare, pentru cadourile de sărbători sau pentru vacanța ta exotică.

Black Friday a început astăzi, 4 noiembrie, de la ora 09:00. Timp de 4 zile poți să îți alegi produsele preferate, dar ține minte: stocurile sunt limitate și se epuizează rapid. Nu lăsa shoppingul pentru ultima zi!

„Mii de produse te așteaptă online și în magazinele preferate NISSA cu prețuri speciale începând chiar de la 49,99 lei!

Alege favoritele, SALVEAZĂ ÎN COȘ și CLICK shopping!

Nu uita că poți câștiga MARELE PREMIU ÎN VALOARE DE 10.000 EURO (excursie 7 nopți, 6 zile cu mic dejun, pentru 2 persoane în DUBAI și garderobă NISSA) doar prin înscrierea GRATUITĂ la CONCURS cu numărul comenzii sau al bonului fiscal. Detaliile le găsești pe www.nissa.ro.

Dacă ai nevoie de inspirație, urmărește Instagram @nissa_official și alege ținutele favoritele, îți pregătim zilnic idei de super ținute din promoția de Black Friday!

Te așteptăm cu CELE MAI MARI REDUCERI DIN ACEST AN și pentru ca bucuria să fie și mai mare, AI O STICLĂ PERWOLL CADOU la fiecare achiziție!

Bucură-te acum de cele mai bune oferte de preț, cu plata până la 12 rate și livrare rapida!”, au transmis reprezentanții Nissa.

Photo by Max Fischer from Pexels

Recomandare video
Tensiune crescută în sarcină: ce e de făcut explică dr. Ingrid Gheorghe, Sanador