Aproape jumătate dintre bărbații tineri nu cunosc anatomia feminină, arată un nou studiu

  • Publicat:
Aproape jumătate dintre bărbații tineri nu cunosc anatomia feminină, arată un nou studiu

4/10 bărbați au convingeri limitative despre anatomia feminină, iar mulți dintre ei cred că clitorisul se află în interiorul corpului, potrivit unui nou studiu.

Jumătate dintre bărbații tineri au informații greșite despre orgasmul feminin

O echipă de cercetători de la Universitatea Florida din Statele Unite au chestionat bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani despre cunoștințele lor legate de organele genitale ale femeilor, dar și despre preferințele lor sexuale.

Mai exact, cercetătorii au vrut să afle care sunt atitudinile tinerilor în raport cu metodele prin care femeile obțin orgasmul: penetrare/stimulare orală sau manuală/folosirea unei jucării sexuale.

Rezultatele au arătat că jumătate dintre bărbați nu știau că femeile nu au orgasm doar prin penetrare. Și aproape 40% dintre cei chestionați au spus în mod greșit că clitorisul se situează pe peretele frontal al canalului vaginal, în timp de 28% au răspuns că nu știu.

Tinerii care au mai multe cunoștințe legate de clitoris se simt mai masculini

Studiul publicat în jurnalul de specialitate Archives of Sexual Behavior, a inclus 193 de bărbați care urmează un curs de psihologie introductivă la o universitate importantă.

Subiecților li s-au atribuit trei scenarii sexuale: sexul cu penetrare, stimularea manuală sau orală și folosirea vibratororului în obținerea orgasmului la femei.

„Bărbații se simt mai masculini atunci când le oferă partenerelor lor orgasm folosind propriul lor corp (mâinile, gură sau penisul) decât atunci când folosesc un obiect extern (de exemplu vibrator)”, au scris cercetătorii, citați de Daily Mail.

Concluzionând, bărbații care au mai multe cunoștințe legate de clitoris se simt mai masculini atunci când se pot folosi de acest know how pentru a-și ajuta partenera să obțină un orgasm.

„În schimb, atunci când se folosește un vibrator, un bărbat cu un nivel ridicat de cunoștințe legate de anatomia feminină și clitoris este posibil să nu se simtă la fel de masculin pentru că simte că nu a avut un rol important în atingerea orgasmului de către partenera. Probabil simte că vibratorul a făcut cea mai mare din treaba și propriile sale tennici sexuale sunt mai puțin importante”, au conchis cercetătorii.

Citește și: Formula matematică prin care bărbații pot avea cel mai bun orgasm masculin descoperită de cercetători

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân