Actriţa Lupita Nyong’o – vedeta cu cel mai frumos corp în 2014

Actriţa Lupita Nyong'o a primit titlul de vedeta cu cel mai frumos trup pe 2014 din partea cititorilor revistei americane Fitness.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Actriţa Lupita Nyong'o - vedeta cu cel mai frumos corp în 2014

Actriţa Lupita Nyong’o a primit titlul de vedeta cu cel mai frumos trup pe 2014 din partea cititorilor revistei americane Fitness, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

De asemenea, cântăreaţa Taylor Swift a fost inclusă pe lista vedetelor apreciate de revista specializată în fitness şi programe de exerciţii fizice. Cântecul lui Swift „Shake It Off” a fost ales drept melodia favorită pentru exerciţii fizice, iar pe locul al doilea s-a aflat cântecul „fabcy” al lui Iggy Azalea.

Actriţa britanică Keira Knightley a obţinut premiul pentru „momentul favorit de afişare a dragostei pentru propriu corp”, pentru decizia sa de a poza topless pentru revista Interview, cu condiţia ca fotografiile să nu fie retuşate digital.

Topurile au fost realizate pe baza voturilor cititorilor revistei Fitness, publicată în Statele Unite ale Americii. Revista apare de zece ori pe an şi se adresează în general femeilor, acoperind subiecte din domeniul sănătăţii, nutriţiei şi exerciţiilor fizice.

Ascensiunea Lupitei Nyong’o în industria filmului a fost construită pe baza premiilor obţinute în ultimii ani, recent ea primind rolul Tiger Lily în lungmetrajul despre aventurile lui Peter Pan produs de studiourile Warner Bros., în regia lui Joe Wright.

De asemenea, actriţa a primit un rol în „Războiul stelelor VII”, de J.J. Abrams, ale cărui filmări se desfăşoară la Londra, şi va asigura vocea lupoaicei Rakcha, ce îl adoptă pe Mowgli, în noua ecranizare a „Cărţii junglei”, de Jon Favreau.
Lupita Nyong’o, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în Mexic şi a crescut în Kenya, absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actriţa a jucat în serialul „Shuga”, realizat de MTV, şi a debutat în lungmetraj cu rolul din „12 ani de sclavie”, de Steve Mc Queen.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”