(P) ViruProtect STADA, disponibil și în România, începând cu luna ianuarie 2021!

  • Publicat:
(P) ViruProtect STADA, disponibil și în România, începând cu luna ianuarie 2021!

ViruProtect, spray oral împotriva virusurilor din răceală și gripă, inclusiv a SARS-CoV-2, este adus în România începând cu luna ianuarie 2021 de către compania farmaceutică germană STADA.

Cu tradiție de peste 120 de ani în producția de medicamente și dispozitive medicale, Stada Arzneimittel AG este prezentă în 120 de țări, cu 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și circa 11.000 de angajați în întreaga lume.

Compania are un portofoliu variat, oferind pacienților atât medicamente ce se eliberează pe bază de prescripție medicală, inovative și generice, cât și medicamente fără prescripție medicală și produse farmaceutice specializate (biosimilare).

Ce face ViruProtect STADA, mai exact?

ViruProtect STADA este un spray oral împotriva virusurilor și este conceput ca o inovație absolută, cu eficiență dovedită împotriva principalelor virusuri de răceală și gripă, inclusiv a SARS-CoV-21. ViruProtect STADA blochează și dezactivează virusurile și protejează cavitatea bucală și gâtul, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare.

Infecțiile respiratorii sunt cele mai frecvente afecțiuni care se manifestă atât la adulți, cât și la copii. Copiii suferă până la 5 infecții respiratorii pe an, iar adulții până la 3 astfel de infecții, conform studiului realizat de Facultatea de Medicină de la Universitatea Harvard. Administrat de la primele simptome ale răcelii sau gripei, ViruProtect STADA dezactivează virusurile de pe membrana mucoasă, împiedicându-le astfel multiplicarea și grăbind vindecarea.

Eficiență de 98,3% împotriva SARS-CoV-2

ViruProtect STADA poate dezactiva chiar și SARS-CoV-2, reducând cu până la 98,3% încărcătura virală, în doar 20 de minute. De asemenea, dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, între care Rinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus, SARS-CoV-2.

Deoarece dezactivează virusurile care pot fi deja pe membrana mucoasă împiedicându-le astfel să intre în celule, ViruProtect STADA este ideal de utilizat în cazul expunerii la virusuri, când există un risc acut de infecție: în transportul public, la serviciu, în familie sau în grupul de prieteni. Administrat de la primele semne ale răcelii sau gripei, ViruProtect STADA poate reduce cu până la jumătate perioada simptomatică.

Cum se utilizează ViruProtect STADA?

ViruProtect STADA a fost conceput ca spray oral cu scopul de a acționa exact acolo unde se instalează virusurile: în cavitatea bucală și în gât. Gâtul se află la intersecția căilor respiratorii superioare – nas și gură; toate particulele inhalate trec prin această zonă. Avantajul unui spray pentru gât este că oprește virusurile inhalate pe nas și pe gură și împiedică migrarea acestora în tractul respirator inferior.

Așadar, produsul acționează local, prin urmare se pulverizează în cavitatea bucală, în partea din spate a gâtului. Este indicată administrarea a câte 2 pulverizări la fiecare 2 ore, numărul maxim de pulverizări zilnice fiind șase. Pentru ca produsul să fie utilizat în condiții de maximă igienă, trebuie utilizat de către o singură persoană, după igienizarea corespunzătoare a mâinilor.

ViruProtect STADA nu se utilizează în timpul sarcinii sau alăptării, deoarece nu există date clinice.

ViruProtect STADA este indicat adulților și copiilor cu vârsta peste 4 ani.

Unde se găsește ViruProtect STADA?

Începând cu luna ianuarie 2021, produsul poate fi achiziționat din farmaciile din România, însă este important de menționat că stocul va fi limitat în primă etapă.

Mai multe detalii despre ViruProtect STADA sunt disponibile pe website-ul produsului: www.viruprotect.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân