(P) Korill, uleiul de krill, singura sursă de fosfolipide solubile Omega 3 – descoperă-i beneficiile!

Este binecunoscut faptul că acizii graşi Omega 3 (EPA, DHA) au beneficii în cazul anumitor boli, prin prevenirea apariţiei lor (în cazul bolilor de inimă) sau prin combaterea efectelor negative (în cazul colesterolului ”rău” mărit).
  • Publicat:
(P) Korill, uleiul de krill, singura sursă de fosfolipide solubile Omega 3 - descoperă-i beneficiile!

Este bine cunoscut faptul că acizii graşi Omega 3 (EPA, DHA) au beneficii în cazul anumitor boli, prin prevenirea apariţiei lor (în cazul bolilor de inimă) sau prin combaterea efectelor negative (în cazul colesterolului „rău” mărit). 

 

Putem să obţinem necesarul de acizi Omega 3 atât din alimentaţie (peşte gras, fructe de mare, seminţe de in, chia, spirulină, nuci, ouă), cât şi cu ajutorul suplimentelor alimentare.

O nouă sursă superioara de Omega 3 legata cu fosfor si colina

Krillul (cunoscut şi ca Euphasia superba) este o specie de crustacee ce se găseşte în cel mai curat ocean al planetei, Oceanul Antarctic. Este considerat a fi cea mai consistentă sursă de acizi Omega 3 tocmai pentru că provine de la baza lanţului trofic.
Tratamentul naturist cu capsule de ulei de krill poate înlătura disconfortul din articulaţii, susţine funcţionarea sănătoasă a creierului şi menţine funcţionarea optimă a ochilor.

krill
Uleiul de krill este de 40 de ori mai eficient decât uleiurile clasice de peşte, datorită proprietăţilor sale unice de solubilitate şi absorbţie completă, dar şi antioxidante datorate astaxantinei (care ii conferă culoarea rosie).

Uleiul de krill conţine noua generaţie de Omega roşu, solubil, ce ajută la menţinerea unei tensiuni arteriale normale, scăderea colesterolului.

S-a demonstrat prin studii clinice că fosfolipidele Omega 3 sunt transportate direct către ţesuturi, comparativ cu Omega 3 sub formă de trigliceride care se stochează mai întâi în depozitele de grăsime, sub formă de energie.
Conţinutul bogat de fosfolipide şi colină protejează ficatul.

Korill este o sursă inovativă de acizi graşi Omega 3 solubili, sub formă de fosfolipide.


Influenţează benefic:

• Sănătatea sistemului cardiovascular
• Abilităţile mentale (funcţia cognitivă, învăţarea, atenţia),
• Functia hepatica

Beneficiul uluitor al uleiului de krill, printre multe altele, constă în faptul că în detrimentul uleiului de peşte, uleiul de krill are o biodisponibilitate mai ridicată.
Mai exact, Omega 3 din uleiul de krill asimilat de corpul tău mult mai uşor decât uleiul de peşte!

Mai multe detalii despre Korill gasiti aici.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân