Băutura-minune care te ajută să scapi de insomnii | Lidia Fecioru: „Se face foarte simplu”

Bioenergoterapeutul a dezvăluit cum se prepară această băutură.
  • Publicat:
Băutura-minune care te ajută să scapi de insomnii | Lidia Fecioru: „Se face foarte simplu”

Lidia Fecioru vine din nou în ajutorul românilor! De data aceasta, bioenergoterapeutul recomandă un remediu pentru un somn mai bun. Este vorba despre o băutură naturală, care se prepară extrem de simplu și este de mare ajutor pentru cei care se confruntă cu insomnii. 

Lidia Fecioru, despre băutura care te scapă de insomnii

Sfaturile Lidiei Fecioru sunt apreciate de mulți români. Se știe că bioenergoterapeutul vine întotdeauna în ajutor cu remedii naturiste pentru a trata diverse afecțiuni. În emisiunea Adevăruri ascunse, difuzată pe Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară băutura naturală care te poate scăpa de insomnii.

Uleiul de sunătoare, obținut dintr-o plantă medicinală, este benefic pentru tratarea „nevralgiilor, papiloamelor, gripe sau hepatita B”. 

„Câteva picături consumate înainte de somn ajută în caz de insomnii, depresie sau stare de agitație. Se pot pune câteva picături într-o linguriță, în apă sau într-un cub de zahăr. Cura de tratament se poate face timp de trei luni”, a mărturisit bioenergoterapeutul.

Citește și: Ceaiul minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile | Lidia Fecioru, bioenergoterapeut: „E amar ca fierea, dar foarte bun…”

Cum poți prepara uleiul de sunătoare

Lidia Fecioru a explicat, pas cu pas, cum se prepară această băutură naturistă. Florile de sunătoare se culeg și se aleg, iar restul plantei se dă deoparte.

„Uleiul de sunătoare se face foarte simplu. Trebuie să culegem doar florile, nu folosim toată planta. Umplem un borcan de un litru cu flori, le apăsăm puțin și turnăm peste ulei de măsline sau ulei simplu”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Preparatul trebuie să stea la macerat câteva zile. Apoi, florile de sunătoare se strecoară și se păstrează doar uleiul.

„Așezăm borcanul la soare, la geam, timp de două săptămâni. Din când în când, îl mai agităm. După două săptămâni, îl strecurăm și îl turnăm într-un borcan curat, de culoare închisă, apoi punem în el două sau trei picături de vitamina E, pentru că îl va ajuta să reziste mai mult”, a mai spus Lidia Fecioru.

Sursa foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc