Ceaiul minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile | Lidia Fecioru, bioenergoterapeut: „E amar ca fierea, dar foarte bun…”

  • Publicat:
Ceaiul minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile | Lidia Fecioru, bioenergoterapeut: „E amar ca fierea, dar foarte bun...”

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” un leac minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile.

Ceaiul de pelin: vindecă infecțiile, ajută la arderea grăsimilor și este un foarte bun antiparazitar

”Este perioada înfloririi pelinului. Noi știm că pelinul este foarte bun și vindecă foarte multe infecții. Asta înseamnă tot felul de herpesuri, clamidii, candida, lambri.

Este foarte bun pentru cei care au câini și pisici în casă, pentru că este un antiparazitar foarte, foarte bun. Vindecă tot ce înseamnă infecțiile cu echinococi, stafilococi, gonococi.E foarte bun pentru a îndrepta foarte bine funcționalitatea ficatului, inclusiv arderea grăsimilor, deci îl putem folosi inclusiv în curele noastre de slăbire, ca ceai.

E foarte bun pentru uretritre, prostatite și boli ale pielii unde sunt infecții. Important este să nu facem nici un exces foarte mare de el. Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză. Punem o linguriță la un pahar de apă. Lăsăm 10 minute astupat și după aceea bem. E amar ca fierea, dar foarte bun”, a explicat Lidia Fecioru.

Ceaiul de pelin: mod de preparare

Cu toate acestea, Lidia Fecioru avertizează că trebuie consumat cu moderație, fiind recomandat un regim de 10 zile de băut ceai, urmat de o pauză de 20 de zile.

Pentru prepararea ceaiului, se adaugă o linguriță de pelin la un pahar de apă și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Deși are un gust amar, ceaiul de pelin are multiple beneficii pentru sănătate și este recomandat pentru diverse afecțiuni.

„Important este să nu facem nici un exces foarte mare de el. Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză și iar bem 10 zile. Punem o linguriță la un pahar de apă. Lăsăm 10 minute astupat și după aceea bem. E amar ca fierea, dar foarte bun”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Citește și: Top ceaiuri pentru digestie şi detoxifiere din plante româneşti

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan