Leacul-minune propus de Lidia Fecioru pentru a trata bronșita: „Face foarte bine la hârcâit”

Lidia Fecioru vine cu sfaturi prețioase pentru toți românii.
  • Publicat:
Leacul-minune propus de Lidia Fecioru pentru a trata bronșita: „Face foarte bine la hârcâit”

În această perioadă a anului, multe persoane se confruntă cu bronșita. Această afecțiune are simptome urâte, precum tuse urâtă, mult mucus, frisoane și dureri în tot corpul. Pentru a scăpa rapid de bronșită, Lidia Fecioru vine cu sfaturi esențiale! Ce trebuie să consumați? 

Leacul-minune propus de Lidia Fecioru pentru a trata bronșita

De regulă, bronșitele sunt cauzate de viruși care sunt rezistenți la antibiotice. Dacă nu doriți să apelați la medicamente, există un remediu natural pe care îl puteți pune în practică, pentru a scăpa cât mai rapid de această afecțiune. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are un leac-minune, pe care îl puteți face acasă.

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a dezvăluit că un leac bun împotriva bronșitei este cel bazat pe tinctura de pelin.

Citește și: Cel mai bun ceai care crește imunitatea și curăţă sângele. Ingredientul special din care se prepară. Lidia Fecioru: „Vreau să vă dau un leac interesant”

„Este perioada de iarnă și poate nu aveți de unde lua pelin, dar există la plafar tinctură de pelin. Acesta face foarte bine la hârcâit pentru cei care se confruntă cu asta după o răceala, după o tuse grea. Puneți picioarele într-o găleată cu vreo cinci litri de apă caldă și 80 de grame de tinctură de pelin. În acest timp respirați adânc. Astfel, veți îmbunătăți circulația periferică și va dispărea țiuitul din urechi și veți trata și bronșita”, a detaliat Lidia Fecioru.

Sursa foto: Shutterstock&captură Antena3

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân