Cel mai bun ceai care crește imunitatea și curăţă sângele. Ingredientul special din care se prepară. Lidia Fecioru: „Vreau să vă dau un leac interesant”

Lidia Fecioru vine iar cu sfaturi prețioase pentru menținerea unui organism sănătos.
  • Publicat:
Cel mai bun ceai care crește imunitatea și curăţă sângele. Ingredientul special din care se prepară. Lidia Fecioru: „Vreau să vă dau un leac interesant”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru recomandă un ceai pentru curățarea sângelului, creșterea imunității și scădea glicemiei. Acest ceai se prepară dintr-un ingredient care nu se găsește așa de ușor în natură. Iată care este acesta! 

Cel mai bun ceai care crește imunitatea și curăţă sângele

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru dezvăluie un mic secret, dar extrem de eficient pentru menținerea sănătății. Este vorba despre un ceai care se prepară mai diferit faţă de celelalte ceaiuri. Ingredientul din ceai este unul mai aparte. Ceaiul se prepară din ciuperca de mesteacăn. Această ciupercă se poate cumpăra de la plafar.

Pentru a prepara acestei ceai benefic, bucăţile de ciupercă trebuie să fie tocate mărunt, de mărimea unei stafide. Lidia Fecioru precizează că acest ceai este interzis persoanelor până în 18 ani, femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

Se prepară din ciuperca Chaga

„Vreau să vă dau un leac interesant. Deşi la noi în România nu prea am văzut păduri de mesteacăn, dar unde vedeți mesteceni foarte mulți, opriți-vă acolo. Se numește Chaga, este o ciupercă care crește pe mesteacăn. Dar ea se găseşte şi în plafar. Această ciupercă este maro închis la culoare pe mesteacăn, dar înăuntru e maro deschis. Luați-o, mărunțiți-o bucățele mai mici, cam cât stafida să fie, încercați să le puneți la uscat și faceți ceai din ele. E foarte bun pentru tot ce înseamnă ciuperci, de exemplu ciuperci la picioare. Acolo se foloseşte pe post de comprese.

Mai exact, se face ceai și se pun comprese cu el. Ceaiul băut din ciuperca Chaga, de mesteacăn, este foarte bun pentru dermatite atopice, unde de multe ori n-ai niciun fel de tratament. E foarte bun pentru scăderea glicemiei, e foarte bun pentru imunitate, e foarte bun pentru tot ce înseamnă dermatite, pentru curățarea sângelui şi antiviral. Cel mai important: este interzis de băut copiilor până în 18 ani, femeilor care alăptează și celor însărcinate. Dacă vrem să-l folosim profilactic, se pun 1-2 lingurițe de bucățele de ciupercă de mesteacăn Chaga în ceainic, se toarnă un pahar de apă și se lasă acoperit de 5-10 minute.”, a precizat Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

Citește și: Amestecul-minune recomandat de Lidia Fecioru pentru a întări imunitatea: „Se poate consuma când avem un început de bronșită”

Cât timp se poate consuma

Dacă vreți să îl folosiți ca un tratament, într-un termos se pune un litru de apă fierbinte și se adaugă 3-5 linguri de bucăţele de ciupercă. Se lasă la infuzat între 6-10 ore.

„Dacă vrem să îl folosim ca un tratament, facem în felul următor: într-un termos de un litru, punem 3-5 linguri de bucăţele de ciupercă, îl umplem cu apă fierbinte și-l lăsăm 6-10 ore. Abia după aceea începem să-l bem. Se bea așa câte 150 de mililitri de trei ori pe zi. După ce am terminat cantitatea, putem să repetăm. Se face această cură cam trei luni de zile, apoi trei luni de zile pauză”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Sursa foto: Shutterstock&captură Antena 3

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân