Amestecul-minune recomandat de Lidia Fecioru pentru a întări imunitatea: „Se poate consuma când avem un început de bronșită”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu sfaturi utile în această perioadă, când valul de viroze respiratorii s-a dublat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Amestecul-minune recomandat de Lidia Fecioru pentru a întări imunitatea: „Se poate consuma când avem un început de bronșită”

Lidia Fecioru, unul dintre cele mai cunoscuți bioenergoterapeuți din țară, a dezvăluit ce preparat putem face acasă pentru creșterea imunității. Este destul de simplu și conține doar câteva ingrediente! 

Ce recomandă Lidia Fecioru pentru imunitate

Lidia Fecioru dezvăluit care este leacul-minune cu extrem de multe beneficii pentru organism. Mulți apelează la medicamente încă de la primele semne ale unei răceli, însă trebuie să știe că pot prepara și un amestec special acasă, pentru a mări ‘doza de imunitate’.

Fierbeți o lămâie în coajă

„Se presupune că există un leac pentru 100 de boli. Şi atunci când știm că suntem predispuși să facem o infecție urinară sau un alt fel de infecție, e bine să apelăm la această soluţie pentru creşterea imunității. Aşadar, luăm o lămâie şi o fierbem în coajă timp de 10 minute. Apoi lămâia se taie pe jumătate şi sucul fiert îl stoarcem într-un borcan în care avem 200 de grame de miere.

Amestecăm bine sucul de lămâie cu mierea și luăm din acest produs 2-3 linguriţe pe zi. În cazul persoanelor care suferă de diabet şi nu pot consuma miere, acest suc de lămâie fiert se poate amesteca cu îndulcitor. Sucul acesta este o doză de imunitate. El se poate consuma şi atunci când avem un început de angină sau de broșită, încă de la primele stadii”, a mărturisit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Citește și: Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineaţă. Lidia Fecioru: „Cura de tratament se face o lună de zile”

Dacă simptomele răcelii nu se ameliorează în câteva zile, se recomandă să vă adresați unui specialist. Rețeta recomandată de Lidia Fecioru nu înlocuiește un tratament medicamentos.

Sursa foto: Shutterstock& captură Antena 3

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: