Primul pas spre silueta mult visată: proba cântarului inteligent

Ideea programului de modelare corporală, provocarea primăverii 2016 cu Herbalife, prindea din ce în ce mai mult contur, în ciuda ieşirilor cu prietenii, din de în ce mai “gustoase”, şi a Sărbătorilor Pascale, cu ale lor bunătăţi de neocolit.
Primul pas spre silueta mult visată: proba cântarului inteligent

Dacă am intrat în horă trebuie să joc, mi-am zis după ce ideea programului de modelare corporală, provocarea primăverii 2016 cu Herbalife, prindea din ce în ce mai mult contur, în ciuda ieşirilor cu prietenii, din de în ce mai “gustoase”, şi a Sărbătorilor Pascale, cu ale lor bunătăţi de neocolit.

Şi dacă la primele discuţii cu susţinătorii mei, proba cântarului era undeva departe, la debutul campaniei n-am scăpat de evaluarea atât de necesară ,dar atât de dătătoare de fiori. Astfel că m-am întâlnit cu un Consultant Herbalife care mi-a facut o analiza wellness detaliată, mi-a măsurat parametrii corporali cu un cântar inteligent Tanita şi mi-a oferit o serie de recomandări personalizate☺

Apropo de analiza corporală cu cântarul Tanita, a fost foarte interesant ca în numai câteva secunde să aflu atâtea despre corpul meu: vârsta metabolică, procentul de grăsimi, procentul de masă musculară, dar şi nivelul de hidratare.

Am răsuflat uşurată când am văzut numărul “28” la vârsta metabolică, adică dovada că dieta şi sportul şi-au cam făcut treaba în ultimii ani şi au şters 11 ani din buletin. Me happy, dar nu la fel de happy când am aflat adevărul acela dureros de care vă spuneam la inceput, faptul că am 54 de kilograme, la o inaltime de 1,56. Nu e foarte rău, având în vedere că musculatura nu e chiar jalnică, iar grăsimea nu se revarsă ameninţător din ţesuturi. Dar totuşi, nici nu mi-a picat bine ştiind că anul trecut aveam undeva pe la 48 de kg. V-am mai spus: nu poţi da vina pe nimeni decât pe tine atunci când brânzeturile, vinul şi pâinea sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Atât de buni prieteni încât rămân lipiţi de tine pe viaţă dacă nu-i goneşti cu sport susţinut şi cumpătare.

Dar lăsând filosofia îngrăşării la o parte, de altfel foarte simplă (mănânci mai mult decât arzi prin activitatea metabolică şi sport = îngrăşare), am fost receptivă şi la sfaturile de nutriţie ale medicului Corina Zugravu, membru al Comitetului Consultativ în nutriţie al Herbalife ca să mă bucur cât mai repede de reducerile fabuloase de pe magazinele online de haine şi să-mi achiziţionez ultimele piese XS.

Pe baza evaluării cu Tanita dar şi a discuţiei în care i-am povestit consultantului obiceiurile mele nutriţionale, am primit recomandări care se mulează bine pe obiceiurile şi preferinţele mele culinare astfel încât este uşor de urmat.

 

 

Pagina 1 din 2
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cum am început să ard grăsimile
Cum am început să ard grăsimile
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici
Recomandări: