Stomatologia digitală: tratamente de înfrumusețare ale zâmbetului, fără riscuri

Află din rândurile de mai jos despre wax up și mock up și ce pot face pentru zâmbetul tău. Totul posibil doar prin stomatologia digitală.
  • Publicat:
Stomatologia digitală: tratamente de înfrumusețare ale zâmbetului, fără riscuri

Atunci când zâmbești, creierul primește informația stării de bine, secretă acei hormoni ai fericirii și întreg corpul se bucură de starea pozitivă care este de fapt un aliat perfect pentru sănătate. Plus că, sezonul cald se apropie și ce se asortează mai bine unui bronz decât un zâmbet frumos și sănătos? Află din rândurile de mai jos despre wax up și mock up și ce pot face pentru zâmbetul tău. Totul posibil doar prin stomatologia digitală.

“Stomatologia digitală oferă beneficii fundamentale pacienților. Manoperele estetice sunt fără durere, cu timp redus de tratament și materie primă superioară. Nu există dureri sau reacții adverse”, explică dr. Ana Popescu.

Printre cele mai dorite tratamente de estetică dentară se numără albirea dentară și fațetele dentare.

“Albirea dentară este noninvazivă și o ședință durează aproximativ 90 de minute. Albirea se poate repeta la minim un an și recomandarea este ca înainte stomatologul să realizeze un consult pentru a determina starea de sănătate a pacientului și dacă se califică pentru o astfel de manoperă. Dinții frumoși sunt, în primul rând sănătoși”, declară dr. Ana Popescu.

Stomatologia digitală, aliatul pentru un zâmbet perfect

Există și un semnal de alarmă, oferit de doamna doctor: “Pentru pacienții care aleg albirea dentară în locații care nu sunt specializate sau nu au experți care să realizeze acest tratament, aveți grijă. La fel, recomandarea este de a nu risca și pentru pacienții care achiziționează din mediul online diferite substanțe pentru realizarea albirii dentare acasă. Nu puține au fost cazurile în care din dorința de a avea dinți frumoși s-au obținut dinți vătămati si cu nevoie de tratamente complexe stomatologice”.

Pentru a avea un zâmbet de Hollywood, fațetele dentare sunt cele mai recomandate.

“Putem opta pentru acest tip de intervenție atunci când vrem să îmbunătățim starea de bine, aspectul și culoarea dinților. Stomatologia digitală ne dă șansa ca în 7 zile să oferim pacientului noul zâmbet pe care și-l dorește. De asemenea, este extrordinar faptul că putem controla și previziona rezultatul. Pacientul poate vedea dinainte de începerea tratamentului cum va arăta zâmbetul lui datorită unei simulări posibile în era digitală ce implică wax up și mock up”, adaugă Dr. Ana Popescu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân