Stâlpii individualizați, alegerea optimă a soluției digitale în implantologia dentară

  • Publicat:
  • Actualizat:
Stâlpii individualizați, alegerea optimă a soluției digitale în implantologia dentară

Când vine vorba de soluțiile digitale existente în momentul de față pe piața implantologiei dentare, medicii au la dispoziție o gamă vastă de produse de unde pot alege.

Argon Dental România este recunoscut datorită produselor și serviciilor exclusive, care au la bază un sistem sigur de implant dentar, bazat pe soluții digitale integrate, consultanță și suport. Toate produsele Argon Group sunt proiectate, prelucrate și produse în Germania, oferind astfel o calitate garantată.

Stâlpii individualizați K3PRO din aliaj de titan, sunt stâlpi protetici fără profil de emergență care se folosesc exclusiv cu softurile de modelaj și frezare din CAD/CAM. Datorită profilului de emergență ce se realizează în design, practic se poate crea orice tip de bont fără limite. Conexiunea conică de 1,5 grade cu implantul, preexistentă din fabrică, determină astfel stabilitatea și sigilarea antibacteriană și remodelare osoasă 0.

Stâlpul personalizat K3PRO, este un stâlp indexat pentru o mai mare precizie în poziționarea la nivelul implantului, făcând mai ușoară montarea intraorală, iar hexagonul anti-rotațional ușurează astfel poziționarea acestuia în implant. Fiind un stâlp unitar, stâlpul personalizat nu prezintă interfețe la nivelul acestuia, asigurând retenție redusă de placa bacteriană.

Frezajul computerizat, ca și orice alt instrument digital, oferă o mai mare precizie și acuratețe în obținerea produsului dorit. De aceea, frezajul computerizat oferă rapiditate în workflow pentru individualizarea stâlpilor protetici făcând în acest sens ca restaurarea individualizată să se traducă ca fiind: reducere de timp clinic.

În mod normal, bonturile standard au din fabricație angulații prestabilite, ceea ce nu permite medicului și tehnicianului o precizie mai mare în ceea ce privește poziționarea acestuia și limitează lucrarea protetică la o anumita angulație standard, reducând astfel posibilitățile protetice.

Pacientul beneficiază de un bont protetic cu forma unui bont preparat cu margini epigingivale ce permite medicului un control mai mare în timpul cimentării dar și controlul în refularea cimentului, realizându-se astfel prevenția periimplantitei și la cei mai predispuși pacienți.

Pe scurt, avantajele stâlpilor individualizați K3PRO sunt:

  • Crearea oricărui tip de bont fără limite;
  • Conexiunea conică de 1,5 grade cu implantul, preexistentă din fabrică pentru stabilitate și sigilare antibacteriană;
  • Profil de emergență individual ce se realizează în design;
  • Hexagon anti-rotațional ce ușurează poziționarea stâlpului în implant;
  • Precizie și rapiditate în workflow;
  • Montare ușoară intraorală;
  • Retenție redusă de placa bacteriană;

În ultimii ani pe piața implantologiei dentare din România a crescut cererea de soluții digitale integrate, făcând astfel să crească considerabil cererea pentru obținerea stâlpilor individualizați din aliaj de titan, atunci când vorbim de lucrări protetice cimentate, fie că este vorba despre lucrări metalo-ceramice, fie zirconiu sau litiu disilicat.

Argon Romania este pe piața românească din anul 2016, deservește peste 40 de clinici și cabinete de implantologie din România și se află în plină expansiune. Depozitul firmei se află în Cluj-Napoca iar livrarea produselor pe teritoriul României se face prin firmele de curierat Urgent Cargus, Fan Courier sau TNT, în 24 h/ 1 zi lucrătoare.

Sistemul de implant K3PRO este importat și distribuit în exclusivitate de Argon Dental SRL, K3Pro dispune de principii clar definite ce îl recomandă în domeniul implantologiei dentare, fiind întotdeauna o alegere potrivită pentru garantarea celor mai bune rezultate clinice. Este un sistem de implant dentar fără pierdere osoasă, care dispune de precizia și siguranța conexiunii conice de tip Morse Taper.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân