Esti gata sa-ti cresti increderea in tine?

In ziua de astazi tot mai multi oameni sunt inteligenti,ambitiosi, foarte bine educati si au o multitudine de abilitati, talente si multa experienta.
  • Publicat:
Esti gata sa-ti cresti increderea in tine?
Esti gata sa-ti cresti increderea in tine?

In ziua de astazi tot mai multi oameni sunt inteligenti,ambitiosi, foarte bine educati si au o multitudine de abilitati, talente si multa experienta.

Cu toate acestea, exista perioade de timp cand vocea noastra interioara ne scade increderea in noi, iar acest lucru ne determina sa acţionam pentru recastigarea ei. Adanc, in sufletul nostru stim ca suntem competenti dar indoiala si fricile erodeaza increderea in noi si saboteaza pana si cel mai capabil om.

Acum chiar poţi invata acel tip de incredere in tine care sa-ti permita sa cuceresti cei mai inalţi munti si cele mai mari obstacole din viata ta. Participand la Tabara de dezvoltare personala Confidence Camp veti avea o experienta deosebita care va va ajuta sa inlocuiti obstacolele interioare si sa construiti o noua strategie, strategie prin care veti realiza potentialul imens de care dispuneti.

In fiecare an, milioane de tineri si adulti, din intreaga lume, se inscriu in tabere de dezvoltare personala. Confidence Camp este o astfel de tabara, ce creeaza experiente deosebite, menite sa dezvolte un corp sanatos, o minte sanatoasa si un spirit sanatos, pentru fiecare dintre participanti. La noi in tara, taberele sunt organizate de Confidence Learning Center si sunt focusate pe dezvoltarea personala cu efecte pozitive asupra starii fizice, confortului emotional, claritatii mentale, relatiilor cu ceilalti si, peste toate acestea, constiinta unei vieti implinite!

Prin ce este aceasta tabara unica?

Participantii sunt puternic implicati in workshopuri si experiente deosebite, au parte de traineri foarte bine instruiti, cursurile au loc intr-o locatie de exceptie – pensiunea Liliana, situata in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, iar abordarea este una integrala: minte, trup si suflet. Organizatorii dispun de tehnici creative de dezvoltare personala bazate pe ultimele descoperiri in domeniu, prin care le asigura participantilor o o stare de bine si implinire, care le va schimba viata.

Ce te invata Confidence Learning Center?

Cu ajutorul trainerilor, vei invata cum sa ai o solida incredere in tine, cum sa depasesti limitarile, frica si ingrijorarea, cum sa creezi relatiile si dragostea pe care le meriti, cum sa nu te simti niciodata depresiv sau epuizat cand ti se intampla sa ai un esec, cum sa atragi tot ce-ti doresti in viata pentru ca esti plin de incredere. Experiente de neuitat, posibilitatea de a lega noi prietenii cu care sa-si imparta pasiunile pentru dezvoltare personala, natura si, nu in ultimul rand, distractie – de acestea vor avea parte toti cei ce participa la aceasta tabara.

Pentru inscriere si mai multe informatii, vizitati www.confidencecamp.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Somnul cumparatorilor naste monstri
Somnul cumparatorilor naste monstri
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”