Flavovit C pentru copii – (comprimate masticabile acoperite)

Prezentare

Un comprimat oblong contine: 200 mg complex de substante active din extract total din fructe de catina (Hippophae rhamnoides) si extract fluid de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) , 200 mg vitamina C, 100 mg ascorbat de sodiu, 50 mg ascorbat de magneziu si excipienti pana la 850 mg.

Indicatii

Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar pentru echilibrarea sistemului imunitar (adjuvant in tratamentul general al unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice); diferite forme de avitaminoze; anemii; fragilitate capilara; anorexie; creste rezistenta organismului in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta dupa boli febrile; efect de protectie a celulei hepatice; dupa traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare si de prevenire a complicatiilor septice; tonic general al organismului (tonifica si regenereaza tesuturile prin refacerea structurii colagenului si a fibrelor elastice si fixeaza calciul in oase).

Contraindicatii: nu se administreaza la copii sub 3 ani. Nu se administreaza la persoane cu hipersensibilitate dovedita la componentele si excipientii produsului.

Reactii adverse: la administrarea pe perioade indelungate sau supradozare (mai mult decat dozele recomandate) poate provoca unele tulburari digestive pasagere.

Precautii: la persoanele cu hipersensibilitate dovedita la componentele si excipientii produsului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

supliment nutritiv natural cu proprietati vitaminizante, de remineralizare si fortifiere a organismului;

– antianemica, stimuleaza pofta de mancare;

– antiinflamatorie generala si de regenerare a pielii si mucoaselor;

imunostimulatoare, mareste rezistenta organismului la bolile infecto-contagioase;

– de potentare a eficacitatii tratamentului antimicrobian in infectii bacteriene;

– accelereaza procesul de vindecare a plagilor si arsurilor;

– activeaza metabolismul glucidic, protidic si lipidic;- favorizeaza sinteza si activitatea unor polipeptide cu functii biologice esentiale.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Copii peste 3 ani:1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului.

Comprimatele se sug.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Zodiile și sănătatea în săptămâna 23-29 mai