O fetiţă de doar 5 luni a murit din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infecţiei cu noul coronavirus

Coronavirusul a ucis o fetiţă de numai 5 luni. Din cauza unei malformaţii cardiace, fetiţa a dezvoltat complicaţii şi a intrat în stop cardiorespirator.
  • Publicat:
O fetiţă de doar 5 luni a murit din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infecţiei cu noul coronavirus

Cea mai tânără victimă a noului coronavirus este o fetiţă de numai 5 luni din America.

Copila a decedat recent într-un spital din Bronx, unde era internată de peste o lună.

Ea suferea de o malformaţie cardiacă, iar asta a favorizat apariţia unor complicaţii odată cu infecţia cu SARS-CoV-2.


Fetiţa a fost internată în spital pe 21 martie, din cauza febrei care nu ceda, iar în tot acest timp părinţii i-au fost alături. Deşi uneori părea că starea ei de sănătate se ameliorează, în cele din urmă fetiţa a intrat în stop cardiorespirator din cauza complicaţiile pulmonare.

Părinţii fetiţei sunt pur şi simplu devastaţi de tragicul eveniment: „Era primul nostru copil, cel mai preţios om din lume pentru noi”, au declarat aceştia.

O mătuşă a fetiţei a dat anunţ că strânge bani pentru a acoperi costurile de spitalizare şi pe cele de înmormântare, iar oamenii au donat de 4 ori mai mult decât suma estimată, ajungându-se la un total de peste 40.000 de dolari.

Părinţii au declarat că banii rămaşi după achitarea cheltuielilor vor fi donaţi Spitalului de Copii din Montefiore şi Unităţii de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Clinicii Albert Einstein, unde fetiţa lor s-a născut.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”