Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil: „Ne împlinește viața”

  • Publicat:
Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil: „Ne împlinește viața”
Adela Popescu a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil/ Foto: Instagram

Adela Popescu a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Artista a spus astăzi că atât ea cât și soțul ei, Radu Vâlcan, își doreau un nou membru în familie.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte. Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni” , a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, potrivit Cancan.

Imediat cum a dat vestea cea mare, fratele vedetei a intrat în direct și a făcut o declarație emoționantă.

„Felicitări, o veste grozavă pentru noi toti. Sunt invidios, ești cea mai mică dintre noi și ești cea mai vrednică”.

Ce spunea Radu Vâlcan despre al treilea copil

În urmă cu ceva timp, Radu Vâlcan afirma că atât el cât și Adela se gândesc și la al treilea copil. Sunt extrem de fericiți alături de Alexandru și Andrei, dar dacă ar avea  o fetiță familia lor ar fi completă din toate punctele de vedere.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi’, a spus Radu Vâlcan, potrivit sursei citate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”