Adela Popescu: dieta, regimul alimentar şi viaţa de mamă VIDEO by CSID

Am stat de vorbă cu Adela Popescu despre cum este să fie mama a doi copii adorabili, dar şi despre stilul ei de viaţă care o ajută să se menţină în formă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Adela Popescu a devenit în urmă cu câteva luni mama unui băieţel adorabil, Andrei. Actriţa şi soţul ei, Radu Vâlcan, mai au un băieţel de 3 ani, Alexandru. La doar câteva luni de la cea de-a doua naştere, Adela Popescu ne-a acordat un interviu despre tot ceea ce înseamnă parentingul, mai ales că actriţa nu exclude ideea de a mai avea un copil.

Astfe, ne-a răspuns cu mult şarm la toate întrebările despre provocările vieţii de mamă, despre cum reuşeşte să facă faţă nevoilor unui bebeluş, dar şi celor ale unui băieţel de 3 ani. În plus, din discuţie nu au lipsit nici provocările vieţii de cuplu şi nici informaţiile despre dietă, sport şi stilul de viaţă sănătos al Adelei. Una dintre întrebări s-a referit la modul cum Adela Popescu gestionează expunerea copiilor la televizor, telefon şi tabletă. Ce părere are vedeta despre toate acestea, aflaţi din interviul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult