Variantă rapidă și sănătoasă de hot-dog

Urmărește integral materialul video pentru a descoperi două propuneri sănătoase de hot-dog, rețete rapide și sănătoase!
  • Publicat:
  • Actualizat:

De multe ori ne începem dimineața cu întrebarea „Noi ce mâncăm azi?” și, cum printre noi există mulți iubitori de hot-dogi, echipa Ce se întâmplă, Doctore? vine către voi cu două variante rapide și sănătoase, alături de Cris-Tim. Știm că, în general, hot-dog-ul conține sosuri care la rândul lor conțin zahăr și nu sunt deloc sănătoase pentru sănătatea noastră. Și, mai știm că foarte importanți sunt crenvurștii pe care îi folosim. Noi am optat pentru crenvurștii de la Cris-Tim, cu etichetă curată.

Ce înseamnă etichetă curată? Garanția produselor de calitate. „Eticheta curată” este un concept inovator care are ca scop, în primul rând, informarea și conștientizarea cinsumatorilor cu privire la importanța și necesitatea unei alimentații echilibrate, sănătoase, formarea deciziei de achiziție a consumatorilor bazat pe lidta ingredientelor și conținutului nutrițional al produsului. Mai exact, crenvurștii  de la Cris-Tim nu conțin gluten, amidon, soia, arome artificiale și monoglutamat de sodiu adăugat.

Urmărește integral materialul video pentru a descoperi două propuneri sănătoase de hot-dog.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult