Sandwich cu Mini Salam Săsesc Picant și Brânză

Iată că și adulții pot fi creativi în bucătărie, iar pentru cei mari propunem o rețetă de sandwich cu Mini Salam Săsesc Picant și Brânză.
  • Publicat:
Sandwich cu Mini Salam Săsesc Picant și Brânză
Foto: shutterstock

Știm că sandwich-urile sunt preferatele copiilor, iar asta pentru că sunt rapid de mâncat și pot fi consumate sub diferite variante delicioase. Ei bine, iată că și adulții pot fi creativi în bucătărie, iar pentru cei mari propunem o rețetă de sandwich cu Mini Salam Săsesc Picant și Brânză. Pentru un twist echilibrat îți propunem să o combinație dulce-acrișoară pe care o poți obține cu un ingredient neașteptat: dulceața de ardei iute. În felul acesta poți amplifica gustul salamului săsesc picant.

Ingrediente:

  • Felii de pâine integrală
  • Mini Salam Săsesc Picant Cris-Tim tăiat subțire
  • Dulceață de ardei iute
  • Brânză (Gouda, Emmental sau altele preferate)
  • Roșii feliate
  • Frunze de salată

Mod de preparare:

Asamblați sandwich-ul adăugând feliile de Mini Salam Săsesc Picant, brânza, roșiile și frunzele de salată pe feliile de pâine. Adăugați dulceața de ardei iute pe felia de pâine de deasupra. Închideți sandwich-ul și serviți-l cald, preparat la sandwichmaker, astfel încât toate ingredientele să fuzioneze obținând un gust intens care să-ți încânte papilele gustative.

Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Ruladă cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim
Ruladă cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân