Ruladă cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim

Iată o rețetă de ruladă cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim, în care poți folosi și varianta Mini Salam Săsesc Picant Cris-Tim.
  • Publicat:

Iată că seria rețetelor cu salam continuă. Dacă aveai impresia că ești limitat când vine vorba de astfel de rețete, fiind un ingredient atât de versatil, poate fi folosit în numeroase preparate. Noi, alături de prietenii de la Cris-Tim, am demonstrat din nou acest lucru. Așadar, iată o rețetă de ruladă cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim, în care poți folosi și varianta Mini Salam Săsesc Picant Cris-Tim, pentru un gust deosebit. Noi le-am folosit pe amândouă, mai ales că ambele produse au eticheta curată, adică nu conțin gluten, soia, arome artificiale, MDM sau monoglutamat de sodiu adăugat.

Ruladă cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se întinde aluatul de pizza și se unge cu ulei extra-virgin. Se adaugă amestecul de condimente și zataarul.
  2. Se pun feliile de cașcaval, feliile de Mini Salam Săsesc Cris-Tim și Mini Salam Săsesc Picant Cris-Tim, ardeiul roșu tăiat cubulețe, măslinele feliate și se presară mozzarella rasă deasupra.
  3. Se rulează aluatul până se obține o pâinică și se unge cu un ou bătut. Se presară boia dulce deasupra.
  4. Se lasă timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Salată cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim
Salată cu Mini Salam Săsesc Cris-Tim