REȚETĂ Bărcuțe cu Salam Săsesc Cris-Tim

Ce zici de bărcuțe cu Salam Săsesc de la Cris-Tim, cașcaval și ou? Este un mic dejun rapid și redus în carbohidrați și o sursă excelentă pentru un plus de energie.
  • Publicat:
REȚETĂ Bărcuțe cu Salam Săsesc Cris-Tim
Foto: envato

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și, pentru că mulți dintre noi nu ne putem începe ziua fără să ne bucurăm papilele gustative cu preparate delicioase, dar ușoare și rapide, vă propunem să încercați o rețetă super delicioasă și pe gustul oricărui pofticios. Ce zici de bărcuțe cu Salam Săsesc de la Cris-Tim, cașcaval și ou? Este un mic dejun rapid și redus în carbohidrați și o sursă excelentă pentru un plus de energie.

Bărcuțe cu Salam Săsesc

Ingrediente:

  • 60 de felii de Salam Săsesc Cris-Tim
  • mozzarella rasă
  • 12 ouă mari
  • sare
  • piper măcinat
  • pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Într-o tavă de brioșe adaugă feliile de Salam Săsesc, câte patru în fiecare formă, care să construiască o bază pentru ingredientele pe care urmează să le folosim. Adaugă în fiecare bărcuță formată mozzarella rasă și sparge câte un ou în centru. Asezonează cu sare și piper.

Lasă-le la cuptor timp de 12-15 minute și adaugă pătrunjelul tocat înainte de servire. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân