Will Smith cere voie sotiei sa faca sex cu alte femei

  • Publicat:
Will Smith cere voie sotiei sa faca sex cu alte femei
Will Smith cere voie sotiei sa faca sex cu alte femei

Will Smith este de parere ca cea mai buna politica intr-un cuplu este sinceritatea. Acesta recunoaste ca este sanatos sa ai fantezii cu alte persoane atunci cand esti casatorit si nu are nici un fel de retinere cand vorbeste cu sotia lui despre acest lucru.

Actorul, care s-a casatorit cu Jada Pinkett Smith cu 11 ani in urma este hotarat sa fie sincer atunci cand vine vorba de sentimentele lui.

"In perspectiva noastra, daca nu eviti ceea ce este natural cu siguranta ca vei fi atras de alte persoane. Asa ca sunt momente cand eu si sotia avem o discutie de genul: "Wow, fata asta este foarte hot". Folosesc acelasi limbaj pe care il folosesc atunci cand sunt cu baietii".

Will declara ca ii va spune sotiei daca va simti nevoia sa faca sex cu alta persoana, asteptand acelasi lucru si din partea ei.

Fiecare dintre ei va spune: "O voi face doar daca esti si tu de acord", declara actorul.

Cu toate astea Will nu stie cum ar reactiona daca Jada ar dori sa petreaca o noapte alaturi de alt barbat : " Nu stiu cum as reactiona, insa stiu ca mult mai bine decat daca as afla dupa".

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Madonna neaga relatia cu Alex Rodriguez
Madonna neaga relatia cu Alex Rodriguez
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân