Madonna neaga relatia cu Alex Rodriguez

Cantareata pop Madonna a negat informatiile conform carora ar avea o relatie cu jucatorul american de baseball Alex Rodriguez si a infirmat, totodata, zvonurile referitoare la un posibil divort de sotul sau, regizorul Guy Ritchie.
  • Publicat:
Madonna neaga relatia cu Alex Rodriguez
no title

Cantareata pop Madonna a negat informatiile conform carora ar avea o relatie cu jucatorul american de baseball Alex Rodriguez si a infirmat, totodata, zvonurile referitoare la un posibil divort de sotul sau, regizorul Guy Ritchie.

Zvonurile privind un posibil divort al Madonnei au aparut cu cateva luni in urma, presa speculand, saptamana trecuta, ca starul pop a angajat deja un avocat care sa se ocupe de divort.
"Eu si sotul meu nu planuim sa divortam", a declarat Madonna intr-un comunicat remis revistei People, citat de Reuters.

"I-am dus pe copiii mei la un meci al echipei Yankee. Nu am nicio relatie cu Alex Rodriguez. Nu am nimic de-a face cu stadiul in care se afla casnicia sa ori cu ce religie alege sa studieze", se mai arata in declaratia Madonnei.

Intr-un material aparut in editia de duminica a revistei People, se arata ca sotia lui Alex Rodriguez, Cynthia, l-a parasit pe jucatorul de baseball din cauza presupusei relatii pe care acesta o are cu Madonna.
"Am invatat de-a lungul anilor sa nu iau in serios acuzatiile si articolele false care apar in presa despre mine", a mai declarat Madonna.

In ultimele zile, numeroase reviste si tabloide au relatat despre sfarsitul casatoriei dintre Madonna si Guy Ritchie, multe dintre ele dand drept cauza pentru acest lucru faptul ca Madonna se intalneste cu Alex Rodriguez.

Purtatorul de cuvant al Madonnei, Liz Rosenberg, a declarat pentru Reuters: "Nu se planuieste niciun divort".

La sfarsitul saptamanii trecute, si mama regizorului britanic Guy Ritchie, Amber Leighton, a dezmintit informatiile vehiculate in ultima vreme de presa britanica in legatura cu iminentul divort dintre fiul sau si Madonna.

In schimb, site-ul american Usmagazine.com spune ca Alex Rodriguez, jucatorul echipei de baseball New York Yankee, ar fi vizitat-o pe Madonna in apartamentul acesteia din Central Park West la putin timp dupa ce sotia lui a dat nastere celui de-al doilea copil al cuplului.

O sursa a declarat pentru Usmagazine.com ca Rodriguez, in varsta de 32 de ani, a vizitat-o pe cantareata, in varsta de 49 de ani, chiar in noaptea in care sotia sa a nascut. Rodriquez a refuzat sa comenteze relatia sa cu starul.

O alta sursa apropiata Madonnei a indicat pentru publicatia Us Weekly ca nu este pentru prima data cand Madonna primeste vizite nocturne de la jucatorul care castiga 28 de milioane de dolari pe an.
Presa britanica indica, recent, ca un anunt formal al divortului dintre Guy Ritchie si Madonna este planificat pentru noiembrie, dupa ce cantareata va incheia turneul sau mondial.

In aceeasi perioada, cotidianul The Times of London informa ca Madonna a angajat-o pe Fiona Shackleton, avocata care l-a reprezentant pe Paul McCartney in procesul de divort de Heather Mills, pentru a se ocupa de problemele legale legate de separarea sa de regizorul britanic Guy Ritchie. Regizorul britanic ar fi reprezentat la randul lui de firma de avocatura Mayfair, Forsters. Cele doua firme de avocatura au refuzat, insa, sa comenteze informatiile.

Madonna are o avere estimata la aproximativ 590 de milioane de dolari, iar cuplul nu a incheiat un acord prenuptial, potrivit The Times.

Vestea despre o despartire a cuplului nu constituie o surpriza pentru cei care au urmarit turbulenta casnicie a celor doi artisti. Vedetele, care s-au indragostit unul de celalalt si s-au casatorit in 2000, la un castel din Scotia, provin din lumi diferite, ea, o vedeta fost copil salbatic transformat in diva, el – un gentlemant englez, regizor de filme cu gangsteri si cu o pasiune pentru viata la tara.

Madonna s-a plans ca deseori Ritchie o trateaza cu indiferenta in public, bea prea mult alcool si petrece prea putin timp cu ea si cu cei trei copii ai lor, David Banda, copilul adoptat din Malawi, in varsta de doi ani, Lourdes, fiica artistei cu dansatorul Carlos Leon, in varsta de 11 ani, si Rocco, fiul lor, in varsta de sapte ani.

Se pare ca cei doi au conflicte din nenumarate motive, printre care se numara pasiunea Madonnei pentru cultul Kabbalah si decizia controversata a acesteia de a adopta, in 2006, baietelul din Malawi. Mai recent, cantareata ar fi fost obligata de Guy sa renunte la adoptarea unei fetite orfane din India. In plus, in 2006, Madonna a fost asociata cu producatorul muzical Stuart Price.

Ritchie si Madonna au negat insa, de fiecare data, speculatiile privind eventualele probleme din mariajul lor.

Cititi mai multe despre Madonna

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Naomi Watts e super-fertila
Naomi Watts e super-fertila
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”