„Veveriţele” din emisiunea lui Cătălin Măruţă fac sport în fiecare zi

Alina şi Mădălina, adică RedBlonde, fetele talentate şi pline de viaţă din emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV au ajuns într-o zi la sala de sport. Şi i-au devenit fidele. Au conştientizat că trebuie să facă mişcare, şi-au ales un antrenor, aşa că ‘’staţionează’’ conştiincios la sală în fiecare zi.
  • Publicat:

Alina şi Mădălina, adică RedBlonde, fetele talentate şi pline de viaţă din emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV au ajuns într-o zi la sala de sport. Şi i-au devenit fidele. Au conştientizat că trebuie să facă mişcare, şi-au ales un antrenor, aşa că ‘’staţionează’’ conştiincios la sală în fiecare zi.

‘’De mică am fost prietenă cu mişcarea, chiar dacă a fost vorba de dansuri moderne sau de înot. În prezent, practic sportul numit > în care includem cardio, tonifiere, uneori kick boxing…’’, spune Alina, iar Mădălina ne-a împărtăşit o poveste care, probabil, este a multor fete din România. ‘’Am început să fac sport pentru prima dată undeva în clasa a XI-a, când deja greutatea mea corporală nu era cea mai potrivită pentru vârsta şi înălţimea mea.

Prima dată când am intrat într-o sală de aerobic, mi s-a părut cel mai greu lucru posibil, dar întotdeauna a dat rezultate şi este unul dintre sporturile mele preferate sau unul dintre modurile de întreţinere preferate.’’

În prezent, se antrenează alături de Cosmin Chiriţă. Care a fost cel mai mare compliment primit în legătură cu activitatea sportivă? ‘’În sportul pe care îl practic în prezent nu există complimente’’, povesteşte Alina. ‘’La înot însă obişnuiam să primesc complimente. Eram printre cei mai buni din grupa mea, dar niciodată acestea nu veneau sub formă de cuvinte, ci sub forma unor serii de bazin alături de >”, continuă ea.

Cum arată o viaţă plină de provocări?

În afară de programele de sport organizate, cele două fete talentate au o viaţă cu adevărat activă. ‘’Pe lângă excursia zilnică la Buftea şi mersul la sală, mai avem repetiţii cu trupa noastră, RedBlonde. Eu voi relua acum repetiţiile la o piesă de teatru, îmi fac timp să mă şi relaxez în oraş cu prietenii, mai compun nişte versuri. Tot ce fac e creativ’’, spune Alina.

La rândul ei, Mădălina completează: ‘’Viaţa mea este activă prin simplul fapt că alerg de colo-colo pentru alte activităţi decât serviciul: sala de repetiţii, studio, întâlniri. Programul nu e tocmai organizat, dar nici haotic, exemple clare nu am cum să dau pentru că nu ţin o agendă’’.

Cum îşi descriu fetele regimul alimentar?

“Nu vreau să mint pe nimeni şi să spun că ţin vreun regim sau că mă consider suplă. Pur şi simplu sunt atentă la ceea ce mănânc, dar uneori mai calc strâmb… suntem oameni!

Cel mai important e că nu beau sucuri, nu prea mănânc dulciuri, nu mănânc pâine foarte multă şi deloc junk food’’, mărturiseşte Alina.

‘‘Suplă?! Eu?! Niciodată!’’, spune Mădălina. ‘’Prefer să cred că sunt relativ bine proporţionată. Secretul îl reprezintă mesele la ore fixe şi faptul că nu combin alimentele incorect. Am un doctor nutriţionist care m-a învăţat cum şi ce anume să mănânc. Nu se obţine nimic fără sacrificii şi încercaţi să consumaţi cât mai multe legume, fructe, deloc prăjeli, iar făinoase şi zahăr în cantităţi mici.’’

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân