Vedeta de televiziune Stephen Colbert, operat de urgență: Trebuie să-i ascult pe medici

Prezentatorul tv a fost nevoit să ia o pauză de la micile ecrane, după ce a suferit o intervenție chirurgicală.
  • Publicat:
Vedeta de televiziune Stephen Colbert, operat de urgență: Trebuie să-i ascult pe medici
sursa foto: Profimedia

Stephen Tyrone Colbert, gazda talk show-ului The Late Show with Stephen Colbert difuzat de CBS, a ajuns pe mâinile medicilor și a fost operat de urgență. Ce a pățit comediantul? 

Stephen Colbert a fost operat de urgență

Emisiunea The Late Show a intrat într-o pauză, deoarece gazda show-ului, Stephen Colbert, a suferit o intervenție chirurgicală. Moderatorul a precizat că se recuperează în prezent, după ce a ajuns de urgență la spital.

Din primele informații apărute în presa internațională, Stephen Colbert, în vârstă de 59 de ani, a fost operat după ce apendicele i s-a inflamat. Pentru a nu-și îngrijora fanii, el a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Operat de apendicită, Stephen Colbert se recuperează

„Îmi ascult medicii și continui să mă odihnesc și să mă vindec. Vă mulțumesc pentru toate urările voastre de bine și ne vedem în curând. De fapt, mă recuperez după o intervenție chirurgicală de apendicită”, a scris Colbert pe Threads Sunday, imediat după Ziua Recunoștinței.

Citește și: Actriță celebră, diagnosticată cu cancer pulmonar. „N-am fumat în viața mea”

„Le sunt recunoscător medicilor mei pentru îngrijirea lor și lui Evie (n.r. soția sa) și copiilor că m-au suportat. În continuare, toate e-mailurile către apendicele meu vor fi gestionate de pancreasul meu”, a mai adăugat el, glumind în stilu-i caracteristic.

Problemele de sănătatea cu care s-a confruntat Stephen Colbert a mai modificat producția emisiunii la mijlocul lunii octombrie, când a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a luat decizia de a modera show-ul de acasă.

Sursa: People.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân