Cauza morții actorului Andre Braugher. De ce suferea, de fapt, starul din „Brooklyn Nine-Nine”

Andre Braugher s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani.
  • Publicat:
Cauza morții actorului Andre Braugher. De ce suferea, de fapt, starul din „Brooklyn Nine-Nine”
Andre Braugher a murit la 61 de ani/ sursa foto: profimedia

Andre Braugher, de două ori câștigător al premiului Emmy, a decedat la vârsta de 61 de ani, la începutul acestei săptămâni. Publicistul său a dezvăluit și cauza morții celebrului actor. De ce suferea?

Cauza morții actorului Andre Braugher

Andre Braugher, actorul în vârstă de 61 de ani a murit luni, 11 decembrie 2023. Starul cunoscut pentru rolurile sale din Brooklyn Nine-Nine și din Homicide: Life on the Street suferea de câteva luni de o boală nemiloasă.

Jennifer Allen, purtătoarea lui de cuvânt, a oferit detalii suplimentare despre moartea actorului.  Actorul american a decedat din cauza unui cancer pulmonar, potrivit BBC.

Citește și: Vedeta de televiziune Stephen Colbert, operat de urgență: Trebuie să-i ascult pe medici

Starul suferea de cancer pulmonar

Apropiații lui au declarat că Andre Braugher a fost foarte discret în ceea ce privește viața personală și nimeni nu știa că acesta suferă de o boală incurabilă. În 2014, starul încetase să mai bea alcool și să mai fumeze. Andre Braugher s-a născut în 1962 la Chicago.

Cât timp a trăit, Braugher a câștigat premiul Emmy pentru rolul din Homicide în 1998 și un altul în 2006 pentru thrillerul polițist Thief. Totodată, actorul a primit și patru nominalizări la Emmy pentru rolul său din Brooklyn Nine-Nine, pe lângă nominalizările la Globul de Aur pentru rolurile din Thief și din serialul Gideon’s Crossing.

De curând, el a jucat alături de Carey Mulligan și Zoe Kazan în drama biografică She Said.

Citește și: Actriță celebră, diagnosticată cu cancer pulmonar. „N-am fumat în viața mea”

Sursa: BBC

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân