Top 3 vedete in forma maxima

Conform site-ului fitsugar.com, 3 actrite domina topul celebritatilor feminine la capitolul silueta impecabila.
  • Publicat:
Top 3 vedete in forma maxima
op 3 vedete in forma maxima
Conform site-ului fitsugar.com, 3 actrite domina topul celebritatilor feminine la capitolul „silueta impecabila” in 2011.

Pe primul loc se afla actrita Jessica Biel. Logodnica lui Justin Timberlake este de cativa ani buni printre actritele care se bucura de un corp perfect tonifiat. Face fitness, merge pe bicicleta si a ajuns chiar si pe varful Kilimanjaro.

Pe locul doi vine puternic din urma, Cameron Diaz ale carei picioare totifiate au fost pozate recent la Paris. Impreuna cu fostul ei prieten si cu antrenorul Teddy Bass si-a lucrat ani de zile musculatura. Chiar si dupa despartirea de iubit, stilul de viata sanatos nu i-a devenit strain.

Tot pe podium, pe locul al treilea este Jennifer Aniston. Actrita practica intens yoga, iar anul trecut a mai castigat cateva puncte la sanatate dupa ce s-a lasat de fumat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”