Starea lui Bruce Willis se deteriorează pe zi ce trece. Detalii cumplite despre drama actorului, dezvăluite de cel mai bun prieten

Bruce Willis, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, s-a retras din actorie în 2022, după ce a fost diagnosticat cu afazie
  • Publicat:
Starea lui Bruce Willis se deteriorează pe zi ce trece. Detalii cumplite despre drama actorului, dezvăluite de cel mai bun prieten
sursa foto: Instagram Rummer Willis

Bruce Willis, unul dintre cei mai buni actori americani, s-a retras de pe micile ecrane la vârsta de 67 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Actorul suferă de afazie, o tulburare de limbaj care afectează capacitatea de comunicare. În prezent, actorul beneficiază de toată îngrijirea din partea familiei. Din păcate, starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece!

Bruce Willis, diagnosticat cu afazie

Actorul Bruce Willis nu este într-o stare tocmai bună! În 2022, celebrul actor de la Hollywood a fost diagnosticat cu o formă de afazie și demență frontotemporală. Această afecțiune presupune pierderea progresivă a capacității de a înțelege și de a comunica, datorită unor leziuni ale creierului.

Din nefericire, situația acestuia este pe zi ce trece mai rea, potrivit declarațiilor făcute de cel mai bun prieten al actorului. Se pare că Bruce Willis se chinuie acum mult să comunice, după ce și-a pierdut aproape definitiv toate abilitățile lingvistice. Glenn Gordon Caron a mărturisit că Bruce Willis nici nu ‘nu mai citește’.

Starul de la Hollywood și-a pierdut abilitățile lingvistice

„Simt că a înțeles cine sunt în primele trei minute”, a declarat Glenn într-un interviu acordat pentru Page Six, după ce l-a vizitat pe starul de la Hollywood.

Citește și: Ce semne dă Miastenia Gravis, boala autoimună care atacă mai ales femeile tinere

„Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar el este încă Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar pofta de viață i-a dispărut.

Ceea ce face ca boala lui să fie atât de odioasă este că, dacă ai petrecut timp cu Bruce Willis, știi că nu există nimeni care să aibă mai multă poftă de viață decât el. Îi plăcea să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maxim, dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o ușă foarte mică”, a mai adăugat producătorul.

Este îngrijit de soția tinerică

Bruce Willis este îngrijit atent de soția lui tinerică, Emma Heming, cu care are două fiice: Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2009.

Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea. Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru. Vă rog să nu ţipaţi la soţul meu, întrebându-l cum se simte.

Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă Ştiu că aceasta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău., a declarat Emma Heming Willis despre partenerul ei de viață.

Actorul a mai fost căsătorit cu Demi Moore, care i-a dăruit trei fiice: Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani.

Citește și: Sharon Osbourne a slăbit 19 kilograme cu Ozempic. Ce se întâmplă după oprirea tratamentului. „Nu am vrut să slăbesc atât de mult”

Sursa: Mirror

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân