Sandra Bullock: 5 secrete prețioase de dietă care te ajută să arăți ca celebra actriță

Sandra Bullock este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Am descoperit cinci dintre cele mai prețioase secrete de dietă ale actriței.
  • Publicat:
Sandra Bullock: 5 secrete prețioase de dietă care te ajută să arăți ca celebra actriță
Foto: shutterstock

Sandra Bullock este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Frumusețea ei a fost remarcată de-a lungul timpului atât pe marile ecrane, cât și pe covorul roșu. Întotdeauna a știut să impresioneze prin prezența ei impecabilă și multe femei s-au întrebat ce mănâncă și cum reușește să-și mențină silueta. Așadar, am descoperit cinci dintre cele mai prețioase secrete de dietă ale actriței.

Sandra Bullock: 5 secrete pentru o siluetă de invidiat

Porțiile sunt controlate

Când nu are timp, actrița apelează la serviciile de curierat pentru a nu sări peste nicio masă. Întotdeauna optează pentru alimentele fără zahăr și fără gluten și ține foarte mult la cantitatea pe care o consumă. De cele mai multe ori optează pentru pieptul de pui fără hormoni sau carnea de curcan.

Nu mănâncă mereu fără zahăr și fără gluten

Într-o serie de întrebări și răspunsuri, Sandra Bullock a mărturisit că se bucură și de zilele în care trișează din punct de vedere alimentar.

„Încep vineri seară și termin sâmbătă seară”, a spus pentru InStyle.

Asta îi permite ca timp de 24 de ore să mănânce tot ce-și dorește, inclusiv ciocolată neagră cu bacon.

Face sport cât mai mult posibil

Chiar dacă își permite o zi în care să mănânce tot ce-și dorește, nu sare niciodată peste mersul la sală, menționând că „dacă pot să merg zilnic, o fac”.

Adoră să facă pilates, kickboxing, să alerge și să meargă cu bicicleta. Și, evident, să practice antrenamentele cu greutăți.

Iubește un anumit tip de dans

Atunci când nu merge la pilates, kickboxing, la alergat sau cu bicicleta, practică antrenamentele de cardio prin dans alături de Simone De La Rue. Acest lucru face parte din rutina ei zilnică. Mai exact, șase zile pe săptămână, timp de o oră, povestește De La Rue pentru Radar.

„Este foarte motivată”.

Adoră ceaiul verde

La sfârșitul zilei, simplele obiceiuri îi solidifică dieta și rutina de antrenament. Iubește să bea ceai verde chiar mai mult decât iubește cafeaua.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân