Ce mănâncă Blake Lively la micul dejun, prânz și cină

Blake Lively nu este atât de strictă în privința alimentației, dar pune întotdeauna accentul pe mese pline de nutrienți, organice, care să conțină proteine.
  • Publicat:
Ce mănâncă Blake Lively la micul dejun, prânz și cină
Foto: hepta

A trecut prin trei sarcini, are un soț pe care multe femei și l-ar dori și cu care gătește destul de des, în special deserturi, dar se bucură și de o siluetă de invidiat. Chiar dacă Blake Lively postează des pe rețelele sociale aventurile ei din bucătărie cu diferite rețete de macarons, brioșe și torturi, nu înseamnă că dieta ei se rezumă doar la consumul de alimente nesănătoase. Nu este atât de strictă în privința alimentației, dar pune întotdeauna accentul pe mese pline de nutrienți, organice, care să conțină proteine, fructe și legume, dar și grăsimi sănătoase precum cele care provin din avocado și ulei de cocos.

Se bucură și de binecunoscutul „cheat day”, dar funcționează pe principiul 80-20. Adică 80% din timp încearcă să mănânce sănătos, iar în restul timpului își dă voie să se bucure de micile plăceri nevinovate.

Ce mănâncă Blake Lively

La micul dejun

Actrița în vârstă de 34 de ani știe deja că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Imediat cum se trezește bea un pahar cu apă, pe stomacul gol, apoi își pregătește un mic dejun cu ouă preparate în ulei de cocos, legume proaspete și ovăz fără gluten. Dacă încă îi este foame, mai mănâncă un fruct.

La prânz

Prânzul este și el consistent în proteine, legume și carbohidrați. O masă conține piept de pui sau pește, salată și cartofi dulci, despre care susține că sunt sățioși și o ajută să îi țină foamea la distanță. Pentru că grăsimile nu lipsesc nici ele, în salată adaugă ulei de măsline, nuci și avocado.

La cină

Cina este aproape similară prânzului, doar că înlocuiește sursa de proteine. Dacă la prânz a consumat piept de pui, la cină va mânca pește. Și invers. De data asta nu optează pentru salată, ci pentru legume gătite alături de orez alb.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”