Cum a slăbit Raven-Symone 18 kilograme fără sport

Raven-Symone și-a uimit fanii cu transformarea ei, după ce a slăbit 18 kilograme fără să facă sport.
  • Publicat:
Cum a slăbit Raven-Symone 18 kilograme fără sport
Foto: hepta

Când vorbim despre slăbire, fără sport pare imposibil să ajungem la kilogramele dorite. Raven-Symone și-a uimit fanii cu transformarea ei, după ce a slăbit 18 kilograme fără să facă sport. Actrița și gazda emisiunii The View a vorbit recent despre cum arată viața ei acum, dar și cum a decurs călătoria în lupta cu kilogramele în plus.

Anul trecut Raven-Symone menționa că vrea să se concentreze asupra sănătății sale. Întrebată ce a făcut-o să ia aceată decizie, vedeta a spus „ce m-a făcut să vreau această schimbare a fost ea”, arătând spre soția ei, Miranda Perman-Maday.

Mănâncă alimente prietenoase cu dieta ketogenică, practică postul intermitent, iar aceste două schimbări alimentare au ajutat-o să slăbească 18 kilograme. Un factor foarte important a fost și renunțarea la zahăr. Știm deja că zahărul este un ingredient care provoacă dependență și afectează creierul și organismul în multe moduri nesănătoase, fiind asociat cu creșterea în greutate, oboseala și diabetul, dar și alte probleme serioase de sănătate.

Consumă îndulcitori naturali

Cea mai bună variantă cu care poți înlocui zahărul este consumul de fructe, cu moderație, evident. Îți poți satisface pofta de dulce cu câteva căpșuni adăugate în iaurt atunci când te bucuri de o gustare sănătoasă.

Consumă ciocolată neagră

Ciocolata neagră este bogată în antioxidanți și ajută la sprijinirea sănătății inimii. Optează pentru variantele cu 70% cacao pentru a-ți satisface papilele gustative, dar și pentru a nu-ți sabota sănătatea. Nu uita că și ciocolata neagră este densă în calorii așadar, consum-o cu moderație.

Bea apă

Uneori, pofta de dulce este doar o modalitate prin care organismul îți transmite că este deshidratat. Bea multă apă pe timpul zilei, iar dacă gustul te deranjează adaugă felii de lămâie, lime sau portocală pentru extra savoare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”