Rona Hartner a murit. Îi recidivase cancerul a doua oară

Solista s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani
  • Publicat:
Rona Hartner a murit. Îi recidivase cancerul a doua oară
Rona Hartner a murit. Îi recidivase cancerul a doua oară/ sursa foto: Facebook

Doliu imens în showbiz-ul autohton! Rona Hartner a murit. Celebra artistă s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Anunțul trist a fost dat chiar de sora ei, Rinda Hartner, pe rețelele de socializare. De câteva luni, ea se lupta din nou cu cancerul, de data aceasta cu metastaze la creier și plămâni! 

Rona Hartner a murit

Rona Hartner a decedat! Îndrăgita cântăreață s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, după ce s-a luptat luni bune cu o boală nemiloasă. În acest an, medicii au anunțat-o că i-a recidivat cancerul. La ultimul control, Rona a aflat că una dintre metastaze, cea de pe creier, a crescut enorm de mult.

Fusese diagnosticată a doua oară cu cancer

Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a declarat Rona Hartner, pentru ciao.ro.

Deși era optimistă, Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul. Sora ei, Rinda, a fost cea care a dat vestea tristă, după ce a publicat o imagine cu o lumânare pe contul de Facebook. Rona Hartner a murit înconjurată de familie în ultimele clipe de viață.

Citește și: Vedete din România care au învins cancerul: poveștile lor emoționante. Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu cancer de două ori

Cum a aflat că suferă de cancer la colon

În 2019, Rona Hartner a aflat că suferă de cancer la colon, dar a reușit să se vindece complet, după ce a urmat un tratament dur și a suferit o intervenție chirurgicală.

Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat şi a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat şi am primit veştile după trei săptămâni şi era într-adevăr cancer, era malignă.

Am plecat la un oncolog în Franţa. Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de aşteptat, că trebuie  să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni. E cea mai simplă chimioterapie, fără efecte averse. Nu-mi pierd părul şi nu slăbesc, mi-aş fi dorit eu să slăbesc un pic, dar nu slăbesc.”, declara ea în 2020.

Sora solistei a anunțat că aceasta a murit/ sursa foto: Rinda Hartner Facebook

Sora ei le ceruse fanilor să se roage

În urmă cu nicio zi, sora regretatei solistei a publicat pe rețelele de socializare un mesaj șocant, prin care le cerea fanilor Ronei să se roage pentru ea.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a scris sora acesteia pe Facebook.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân