Relaxare de octombrie

Omenirea se reinventeaza si acest concept devine aplicabil daca fiecare individ in parte are puterea de a se detasa de sine si de a se reevalua, in mod obiectiv. Revelatia este ca am stat ani de zile in bezna si abia acum ne dezmeticim: trebuie sa fim mul
  • Publicat:
Relaxare de octombrie
Relaxare de octombrie

Urmeaza exemplul Romanitei! Priveste o femeie adevarata, foarte sigura pe ce a facut si pe ce va face in viata. La 42 de ani si fix un an de la nasterea lui Albert, arata mai bine ca o fata de 20! Are un corp superb, lucrat si pastreaza aceeasi forta pe care o avea in anii ’80 cand stralucea pe copertile vremurilor.

Trebuie sa incerci sa schimbi ceva si nu numai in programul tau zilnic de viata. Tendintele de toamna te pot inspira. Si bineinteles ca ne dau toate ideile peste cap: s-au schimbat trendurile in make-up, moda, chiar si in diete.

La sport, am descoperit-o si pe Mama Natura, Roxana Ionescu, cea care recunoaste ca succesul ei se datoreaza in principal marimii sanilor. Dar succesul se intretine cu o imagine impecabila pe care tanara a dobandit-o dupa ce a scapat de 10 kilograme in 3 luni!

Sa nu ocolim capitolul sex! Aflam de la specialistii nostri ca preludiul trebuie cautat in vremuri de iubire demult apuse si revalorificat pentru ca nici nu stii de unde vine orgasmul…

Pe 13 septembrie (nu e o adresa, e chiar o data importanta), am bifat inca o intalnire de gradul 0 cu 270 de cititoare pasionate de wellness la seminarul organizat impreuna cu Nestea. Am petrecut impreuna o seara perfecta, intr-o atmosfera incarcata de vibratii pozitive, calda, deschisa, am socializat si ne-am bucurat de discursurile interesante ale invitatilor nostri si am ajuns la concluzia ca nu putem fi cu adevarat fericiti, daca nu suntem in echilibru si armonie cu noi insine. So, relaxare inspirata va doresc!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
7 dive si coafurile lor de milioane
7 dive si coafurile lor de milioane
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”