Ready For A New Start!

articol
  • Publicat:
Ready For A New Start!
Ready For A New Start!

Gata, au trecut si Sarbatorile! Acum incepe goana pentru recapatarea siluetei visate, dupa ravagiile lasate de putina lene (a se citi relaxare), de cozonac sau alte delicii culinare din vacantele exotice sau autohtone.

Timpul ne preseaza. Se apropie Valentine’s Day, o zi plina de promisiuni si sperante, zi in care increderea in sine trebuie sa atinga cote maxime. Iar aceasta este asigurata de forma fizica perfecta. Poti lua exemplul Loredanei, diva fara varsta. Lori a pregatit acum o noua lovitura de imagine – un look fresh si o silueta impecabila, care i-a dus pe multi cu gandul la diverse interventii estetice. Nici nu poate fi vorba de asa ceva, ne marturiseste chiar Lori. Secretul ei consta in tae bo si antrenamente istovitoare, dar Lori se automotiveaza cu adrenalina si starea de buna dispozitie pe care i-o furnizeaza concertele live.

Dietele proteice sunt la moda! Adevarul este ca, dupa atatea mese copioase, ne este cam greu sa ne saturam doar cu cateva frunze si trei mere pe zi. Daca vrei ceva mai consistent, copiaza si da mai departe dieta propusa de specialistul nostru din aceasta editie – te saturi si slabesti! Si ca sa fie pachetul complet, stai linistita, iti furnizam si tips-urile mentinerii siluetei si alimentele care au puterea de a tine bolile departe de tine. La sport mergem cu Xing Elena Ling, dar si cu cateva staruri pop masculine autohtone si extrem de sexy.

La sex scriem impreuna capitolul „In cautarea libidoului pierdut”, subiect inspirat de forumurile de sanatate si sex din intreaga lume. Ce se intampla? Sa fie de vina monotonia intr-o relatie, preocuparea excesiva pentru silueta? Sa fie problemele medicale? Participa la dezbaterea acestui subiect controversat, nu se stie niciodata! Apoi relaxeaza-te cu noi intr-o calatorie imaginara in Alpi! Mergem sa schiem pentru a scapa de stres, dar si pentru a ne energiza in acelasi timp.

Vrei un februarie fierbinte de iubire? Ai incredere in tine si foloseste din plin energia din bateriile incarcate la maximum in acest inceput de an!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Cu ochii vopsiti
Cu ochii vopsiti
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân