Cu ochii vopsiti

In moda de la Hollywood, ochelarii de vedere n-au fost niciodata in tendinte. Dar o multime de staruri de prima marime au probleme cu vederea, iar solutia e una singura: lentilele de contact.
  • Publicat:
Cu ochii vopsiti
Cu ochii vopsiti

Julia Roberts
De dragul copiilor
Ea e frumoasa si cu ochelari, si fara. Dar vedeta alege mai degraba lentilele de contact, mai ales cand e la serviciu, pe platourile de filmare. In ultima perioada, insa, a cam iesit din star sistemul de peste ocean, pentru ca prefera sa stea mai mult cu cei doi gemeni.

Brittany Murphy
Nu se oboseste citind
Domnisoara specializata in roluri de adolescenta cu mari probleme existentiale are in realitate doar o mica problema de vedere. Dar o rezolva cu ajutorul lentilelor de contact. „Oricum nu citesc un scenariu de milioane de ori. Nu prea imi place sa analizez si iar sa analizez toate lucrurile”, spunea ea.

Nicole Kidman
Si ea, de dragul copiilor
De cand e printesa contractelor gigant, Nicole alege doar lentilele de contact in detrimentul ochelarilor. De altfel, e si mult mai simplu. „Copiii mei nu vor sa ma vada cu ochelari, asa ca le indeplinesc dorinta si in baia mea am o multime de cutiute in care tin tot felul de lentile”, spune actrita.

Helen Hunt
Covorul rosu e sfant
Este a doua actrita din toate timpurile care a castigat in acelasi an un Glob de aur, un Oscar si un Emmy. Pentru aparitiile de pe covorul rosu, Helen poarta intotdeauna lentile de contact. La fel pentru majoritatea rolurilor pe care le-a interpretat pana acum.

Mel Gibson
Imaginea se mentine
A mai imbatranit, a mai strans multe milioane de dolari, a revenit putin la pasiunea lui pentru alcool. Este, insa, una dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood si trebuie sa arate intr-un fel. Pentru ca are vederea destul de slaba, lentilele de contact ii rezolva si lui problema.

Kim Basinger
Tinerete fara batranete
Va vine sa credeti ca aceasta femeie face anul acesta 54 de ani? Kim insa are vederea slaba si, pentru o femeie care sfideaza trecerea timpului, o pereche de ochelari n-ar face bine imaginii. Asa ca, acasa, tine o adevarata colectie de lentile de contact cu dioptrii.

Demi Moore
Nu vrea sa fie mamaie
Stim ca are un sot cu vreo 15 ani mai tanar decit ea. Stim ca si-a facut operatii plastice de peste 500.000 $ si stim ca arata senzational. Demi insa are o miopie de cand era copil, pe care si-o corecteaza cu lentile de contact. Le poarta zilnic.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Lori cea cu vino-ncoa'
Lori cea cu vino-ncoa'
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân